Posted on: 30. november 2021 Posted by: admin Comments: 0

Træ er miljøneutralt og dermed miljøvenligt. Så det er oplagt at benytte som emballage eller som bund til transport. For ud over at det er miljøneutralt, så er det let at arbejde i, og lidt at tilpasse dit specifikke behov.

Træ som emballage

Den store fordel ved at bruge træ som emballage er, at det er super let at tilpasse, så du hurtigt kan få den emballage, der matcher dine krav. Det både når det handler om størrelse, om vægt og det funktionelle.  Og så er det gode ved træ, at det er CO2 neutralt. Altså miljøer bliver ikke belaster ved brug af træ. Det er oplagt på mange niveauer.

 

Flere fordele end miljøet

Ud over at træ er CO2 neutralt, er der også en række andre fordele ved at benytte træ til det der skal være din emballage. Der er jo tale om et stærkt og fleksibelt materiale, det er let at arbejde i. Plus træ er det meget hygiejnisk og som en del af naturen er det en god ting for de menneskelige sanser. Desuden er det en naturlig ting at fælde træer, og dermed holde skovene i balance. Træ er en naturlig del af naturens kredsløb, og altså naturligt at bruge til et relevant formål.

 

Mange muligheder

Den klassiske mulighed for at bruge træ som en måde til at foretage transport er de udbredte EUR-paller. Altså paller i de klassiske mål, der passer ind hos de fleste steder, der er en del af transport kæden. Altså på lagre og i transportrum på biler, skibe, toge eller andet. Der findes både den klassiske EUR-palle og så findes der halvpaller. Begge dele naturligvis i træ.

 

Nemme at handle med

Hvis du let skal have indkøbt emballage i træ er det oplagt at benytte virksomheden Dansk Træemballage (DTE). Hos DTE, som du kan besøge på https://dte.dk/, modtager de hvert år hele 400.000 kubikmeter råtræ på deres savværk. På deres seks produktionssteder modtager de desuden 70.000 kubikmeter opstået trælast. De ved alt om træ, og hvordan det kan bruges til emballage og selvfølgelig meget andet. Hos DTE kan de naturligvis lave paller, men også transportkasser, frugtkasser, meget andet og specialemballage til dine specifikke mål. Det er let at handle med hos DTE, de leverer standardemballage på ingen tid og specialemballage til tiden. Det er også muligt at lave større specialopgaver, som laves ud fra en individuel vurdering. Der er rigtig mange muligheder, og der kan helt sikkert laves miljøvenligt emballage til lige præcist jeres behov. Det er dumt ikke at bruge den miljøvigtig træløsning til din emballage.