Posted on: 29. oktober 2021 Posted by: admin Comments: 0

Mangler du inspiration til at give din medarbejdere en oplevelse, som de sent vil glemme? Så kan du overveje at holde et firmaarrangement, måske i form af en sommerfest, hos Sonnerupgaard Gods. Her er mulighederne nemlig rigtig mange, og de har afholdt mange af disse arrangementer udover private arrangementer, som de også afholder. 

Sonnerupgaard Gods er et helt unikt og smukt gods, som ligger i helt fantastiske omgivelser. Det er omringet af skøn natur og det i sig selv er med til at gøre oplevelsen helt speciel. 

Sonnerupgaard Gods stiller kyndige rådgivere til rådighed, som kan hjælpe dig med at gøre dit firmaarrangement helt perfekt. De har lidt forskellige programeksempler, som blandt andet er som følger: 

Er du til adrenalin, action og helstegt pattegris?

Så har de et eksempel, hvor i starter med ankomst og indkvartering kl. 11.30, derefter er der en lækker frokostbuffet, eventuelt i solen hvis vejret tillader det. Derefter er det tid til adrenalin og action, fra kl. 13.00 er der events med Outdoor Action som består af Offroad ATV-kørsel, øksekast og bueskydning, her har i to timer til at få en masse sjov.

Derefter er der kl. 15.00 havespil samt kolde øl og cider i parken. Kl. 18.00 serveres der helstegt pattegris og lækker buffet, og der er fri bar helt til kl. 01.00, hvorefter der er overnatning i enkeltværelser. Dagen derpå er der lækker brunch kl. 09.00 og udtjekning og afrunding kl. 10.00.  

Eller hvad med mere afslappet og budgetvenlig?

Det er muligt at starte dagen lidt senere og spise frokost hjemmefra. Her ankommer man i stedet 14.30, hvorefter der er indkvartering. Kl. 15.00 er der havespil, kolde øl, cider og lækre snacks i parken. Herefter serveres der kl. 18.00 lækker 3-retters middag i eget lokale, her har man mulighed for at tilføje egen underholdning. Derudover er der fri bar til kl. 01.00. Til slut er der overnatning i dobbeltværelser, og dagen derpå starter med morgenmad kl. 09.00 efterfulgt af afrunding kl. 10.00

 

Begge eksempler tager udgangspunkt i at skabe en helt fantastisk dag for dig og dine medarbejdere i smukke omgivelser.