Posted on: 4. november 2021 Posted by: admin Comments: 0

Her har vi samlet tre drinks typer, som man skal prøve. Nogen kender du måske. Andre måske ikke. Du kender nok de to første, men den sidste vil måske være ny for dig. Uanset hvad er det interessant læsning for en hver med smag for drinks.

Drinks med gin

Vi kender alle en gin og tonic. Mange af os har også prøvet en gin hass. Begge drinks gør det sig gældende for, at de kan laves helt unikt. Særligt gin og tonic kan laves på rigtig mange forskelle måde. Nogen kan lide dem med meget gin, nogen med lidt. Nogen med agurk. Nogen med pebber. Men, dette kender vi alt sammen godt. I hvert fald de fleste af os. Men, hvad med en drink, som ikke er gin og tonic eller gin hass. Her kan en negroni anbefales. Det er en super lækker drink bestående af gin, campari og flere ting. Klik her og få opskriften på den perfekte negroni.

Drinks med vodka

Denne kommer vi jo næppe uden om. Vi kender den alle sammen. Vodka drinks. Særligt blandt undgommen er dette populært. Her tyer mange til en slave vodka og opblanding. Dette er dog nok heller ikke noget som alle vil definere, som en “drink”. Men af rigtige vodka drinks er der rigtig mange. Langt de fleste af os har prøvet flere vodka drinks end vi aner. Vi vil ikke komme med en decideret anbefaling her, da der er så mange. Det er bare en at begive sig ud i det.

 

Drinks med snaps 

Denne kommer nok lidt mere bag på dig end de andre. Du tænker faktisk nok, at det ikke kan lade sig gøre. De fleste af os forbinder snaps med noget, som bare lige skal indtages til en julefrokost. Det er langt fra alle, som forbinder det med noget behageligt. I hvertfald ikke selve de sekunder man drikker den. Dog kan man sagtens lave snapse drinks. Det skal slet ikke udelukkes. Spørger man folk, der går meget op i snaps, så ville de nok finde det decideret underligt, at man næsten aldrig lavede drinks med snap. Her kan man med fordel hive fat i noget dansk snaps. Der er mange gode muligheder for dansk produceret snaps.