Posted on: 1. oktober 2021 Posted by: admin Comments: 0

Mange mennesker gavner af at få mindst tre måltider om dagen. Morgenmad, frokost og aftensmad. Dog er det kun ét af de tre der skal spises i pausen på arbejdet. Det er vigtigt at fokusere på at få noget mad der mætter. Maden skal også helst være fiberholdig, grøn og proteinrig. Dette kan være meget skal tænke på hjemme fra. Det kan derfor vise sig at være en god idé at anskaffe en frokostordning i dit firma. Dette sørger for at de ansatte får en god frokost, som øger produktiviteten.  

Hvad er en frokostordning? 

En frokostordning er en aftale hvor man bestiller mad udefra, og får maden serveret på en buffet. Leverandøren bestemmer hvad der serveres. Mange leverandører fokuserer på at sørge for at de ansatte i firmaet, eller hvor end der bestilles til, får en god, balanceret og varieret kost. Det er vigtigt at kroppen får en varieret kost, for at alle kroppens behov bliver mødt. Hvis man ikke spiser varieret og balanceret kan man risikere at komme til at mangle nødvendige stoffer til kroppen. Det er vigtigt at maden, hver dag, indeholder kulhydrater, protein og fest. Alt dette skal bruges så kroppen kan fungere, og man føler sig klar på at udføre hverdagens opgaver. 

Hvorfor er det en god idé at have en firmafrokostordning? 

Hvis du ejer et firma, har du ansvaret for at det løber rundt, og det hele fungerer som det skal. Selvfølgelig med hjælp fra de ansatte. Et firma kan kun løbe rundt, hvis alle er sunde og raske. Det kan, derfor, være en god idé at anskaffe en firmafrokostordning til dit firma. Dette er med til at alle har muligheden for at få frokost, som indeholder alle de nødvendige kulhydrater, proteiner og fedt. Med den rigtige kost, kan du sørge for at de ansatte arbejder produktivt, og fokuseret. Hvis kroppen ikke får det, som den har brug for, kan det resultere i træthed, da kroppen ikke får den energi som den har brug for. Hvis kroppen mangler energi, bliver man træt, og dette gør at produktiviteten i firmaet går ned. Med en frokostordning i dit firma, kan du sørge for at alle er sunde, raske og produktive, hvilket i sidste ende vil gavne dig, firmaet og de ansatte mere. Udover at folk er produktive, så får man også lækker mad udefra. Dig og dine ansatte kan derfor alle sammen komme til at nyde noget lækkert, og måske ny mad. Du kan være sikker på at maden er appetitlig og godt lavet. Derudover, bliver maden lavet med lokale råvarer, der bliver lagt fokus på bæredygtighed og økologi. Det er derfor også godt for miljøet at vælge en frokostordning. Uanset hvad du vælger at gøre for dit firma, så er en frokostordning en god idé. Der er mange positive resultater ved at vælge sådan en madordning. Maden er lækker, oplevelsen er god, og firmaet, de ansatte og du kommer alle sammen til at gavne fra det.