Posted on: 2. oktober 2021 Posted by: admin Comments: 0

Pastafarver er en unik måde at tilføje farve til dine kager på. Pastafarver er syntetiske og afgiver ikke smagsstoffer, som naturlige fødevarefarver ville gøre, hvilket gør dem perfekte til at dekorere med. Pastafarver kan skabe meget mere, end blot grundlæggende rød- eller grønfarvede slik – de kan bruges i alle slags opskrifter, der kræver madfarve!

Hvad er pastafarver lavet af?

Farvepasta er fremstillet af syntetiske farvestoffer og indeholder ikke gluten. Det er lavet af vand, glycerin og majssirup base. De afgiver ingen smag, kun farve, og du kan tilsætte så meget eller så lidt pastafarve til din opskrift, som du vil, alt efter hvilken farveintensitet du ønsker. Det er dog vigtigt at være opmærksom på, at man ikke skal grisse for meget med det, da det hurtigt kan sætte sig på tøj og ens fingre.

Hvad kan man farve med pastafarver?

Du kan farve stort set alt med pastafarver. Det kan være en sandkage, som du gerne vil farve rød, blå, eller grøn. Man kan gøre kager mere uhyggelige, mere smukke eller bare give den den farve, som er ens ynglingsfarve, eller måske en blanding, så det bliver en regnbue? 

Man kan også farve sine muffins, eller glasuren til muffinsne. Man kan farve sine pandekager, vafler, sit brød, eller hvad man nu gerne vil farve. Det er kun fantasien, der sætter sine grænser for, hvad man kan, og vil farve. Det er ganske ufarligt.

Hvor kan man købe det henne?

De fleste dagligdagsbutikker, er begyndt at få det mest originale ingredienser og tilbehør til bageverdenen, men hvis du skal have fat i noget ordentlig pastafarve, så kan du købe det online hos dinkageverden.dk og bestille det hjem, så det er klar til din næste kage. Hos selvsamme forhandler kan du også købe det tilbehør, du mangler, såsom springforme, opbevaringstyper, pynt tyller og udstikkere og meget mere.