Posted on: 13. oktober 2021 Posted by: admin Comments: 0

Du tænker nok ikke så meget over det når du sidder med en øl i hånden, men øl er faktisk også mad. Det er ikke bare mad, det er 100% naturligt mad, hvor der ikke er tilsat alle mulige kunstige ting – Eller passer det sidste nu også ?

Det kan være rigtigt, men du selv brygger øl. Hvis du køber øl hos mange af de store bryggerier, så er der tilsat forskellige ting, udover de meget enkelte råvarer der egentlig skal bruges til at brygge øl. Grunden til dette er kunsten at fremstille billigt. Det betyder meget for store bryggerier hvad det koster at fremstille deres produkter. Hvis du derimod brygger selv hjemme, så betyder det ikke så meget, som det koster 10 kr. mere at lave 20 liter øl. Hvis de 10 kr er forskellen på at lave et 100% naturligt produkt – Synes du så ikke det er prisen værd ? Jeg er ikke i tvivl om hvad jeg vil svare til det. Gode fødevarer koster lidt mere, og når du selv går det, så får du også hele fornøjelsen i, at have brygget din egen øl, og det giver en kæmpe tilfredsstillelse at have gjort det. 

Prøv engang at læn dig tilbage og tænk, hvis jeg nu brygger selv, så kan jeg serverer mine egne øl til venner og familie – Det giver et kæmpe boost i selvtilliden at gøre det. Nu sidder du nok med et smil på læben, indtil det går op for dig, at du måske ikke helt ved hvordan man skala brygge øl selv. Heldigvis så er der hjælp at hente, og på bryggerbog.dk, kan du hente en gratis begynderbog, så du også kan komme i gang med at serverer dine egne øl til dine venner og familie. Når du har læst bogen, så skal du blot bestlutte dig for, hvilken øl der skal være den første. Heldigvis er behøver det ikke at blive den sidste – Det er helt op til dig selv hvad du vil brygge fremover.