Posted on: 10. oktober 2021 Posted by: admin Comments: 0

Min mand og jeg blev skilt for et års tid siden. Vi besluttede, at det var mig, der skulle overtage vores hus, og lade det være en base for vores børn. En skilsmisse kan være en dramatisk affære, men det var ikke tilfældet for os. Vi har hele tiden haft fokus på at skabe de bedste rammer for vores børn. 

Men der er selvfølgelig nogle ting, som er blevet anderledes og som jeg skal vende mig til. 

En af mine helt store hovedpiner er haven… 

Jeg har aldrig været en del af at vedligeholde haven, men nu står jeg pludselig selv med det. Vi blev skilt om vinteren, og der så det sgu meget fornuftigt ud, men i løbet af foråret da det hele begyndte at spire og vokse, tænkte jeg bare shit man. Så snart jeg havde slået græsset og vendte ryggen til det et øjeblik, så var det langt igen og jeg kunne starte forfra. 

Den første sæson kæmpede jeg mig igennem havearbejde og prøvede på bedste vis at få det til at se ordentlig ud, men jeg måtte erkende, at det hverken er eller bliver aldrig min spidskompetence. Derfor besluttede jeg mig for at smide nogle penge efter at få lavet min have om, så den ville være mere vedligeholdelsesfri. Jeg kiggede her: https://www.haandvaerker.dk/branche/anlaegsgartner/1/1, og fandt en anlægsgartner, som jeg synes havde lavet nogle rigtig fine ting. Jeg kontaktede ham, og vi opsatte et uforpligtende møde. Her talte vi lidt om hvordan haven så ud nu, og hvor jeg gerne ville have den skulle ende henne, hvad mine ønsker og drømme samt forestillinger om vedligeholdelse var. 

Her fandt vi frem til, at jeg skulle af med græsplænen. Derudover havde jeg en gammel flise terrasse som vi også blev enige om at sløjfe. 

I stedet fik jeg anlagt en stor træterrasse med vedligeholdelsesfrit komposittræ, hvilket er blevet super lækkert. Derudover var der et pænt stykke jord tilbage, hvor der før var græs. Her blev lavet nogle bede med forskellige markblomster, som egentlig blot skal passe sig selv og ind imellem klippes lidt til. Der blev på det resterende plads anlagt nye fliser. Både under bedet samt under fliser blev der lagt et underlag, som skulle være med til at mindske mængden af ukrudt. Det er simpelthen blevet så flot, og jeg er så glad for resultatet.