Posted on: 21. februar 2022 Posted by: admin Comments: 0

Skal du snart holde en fest? Så ønsker du med 100% sikkerhed at forkæle dine gæster! Gør det med lækre cocktails og professionel service bag baren.

De færreste fester har haft nok fokus på smagfulde drinks, og de ender derfor ofte med at byde på halvkedelige, færdigblandede cocktails. Skal det ikke være tilfældet til din fest? Så lej en bartender, der kan gøre drikkevarerne til en helt unik oplevelse i sig selv.

Her guider vi dig i, hvordan du vælger den helt rette bartender, og hvor i landet du rent faktisk kan leje sådanne til netop dit event. På den måde er du sikker på, at du får fat i de helt rigtige. Lad os se på det!

 

Lej en bartender med den nødvendige erfaring

De fleste kan frygte, at de får lejet en bartender, der slet ikke kan sit kram med cocktails. Det er forståeligt. Der er intet værre, end hvis man har brugt penge på en bartender og har glædet sig til luksuriøse cocktails, og så ankommer der en bartender, der mest af alt ser forvirret ud bag baren.

Derfor bør du sørge for at finde en bartender, der har den nødvendige erfaring for at kunne stå bag en bar.

Du lejer de bedste bartendere fra firmaer, der rent faktisk har uddannet deres bartendere. Nogle steder sender de dem ud til events, uden at have givet dem undervisning i, hvordan det rent faktisk gøres.

Undersøg derfor altid, hvor meget en udlejer går op i deres bartenderes kunnen, inden du vælger at booke.

 

Hvor i Danmark kan du leje bartendere?

Når alt kommer til alt, så kan du leje bartendere i hele Danmark – hvis du altså finder det rette firma at leje dem hos.

Det er helt op til dig: lej en bartender københavn, Odense, Århus eller selv de små byer i landet. Hvis du finder den rette leverandør, så kan alt lade sig gøre.

Nogle kan frygte, at de ikke kan leje en bartender, hvis de bor i en provins eller holder deres arrangement i et lokale længere ude på landet. Det er dog ikke en begrænsning, du skal frygte, hvis du blot vælger det bedste firma til opgaven.