Posted on: 8. marts 2022 Posted by: admin Comments: 0

Er du træt af din gamle grill? Så kan en BeefEater grill være et god bud på en god ny gasgrill. Med den australske gasgrill har du uendelige muligheder for at lave den absolut bedste grillmad til din familie og gæster. Og samtidig har du mulighed for at købe uundværligt tilbehør, der gør grilloplevelsen endnu sjovere.

BeefEater grill – en grill udover det sædvanlige

En varm sommeraften med venner og familie hænger ofte sammen med godt grillet kød og en let tilbehør – for hvad er næsten mere sommerligt end grillaftner? Med en BeefEater grill tager du grillaftnerne til helt nye højder. Med de mange forskellige BeefEater modeller har du muligheden for at vælge den gasgrill, der passer til netop dine behov. BeefEater gasgrillen kan du købe med 3 brændere, som er til den rutineret grillmester, men grillen fås også med hele 5 brændere, som oftest bruges af den professionelle grillmester eller af dig, som har brug for en grill, der kan rumme alles favoritter på samme tid.

BeefEater Grill – den førende gasgrill  

Selvom BeefEater grillen ikke er lige så velkendt som andre gasgrill i Danmark, så er mærket yderst kendt rundt om i verden. Faktisk er BeefEater gasgrill blandt de førende mærker inden for gasgrill, og særligt i Australien er grillen blevet det fortrukne mærke til BBQ-aftnerne. Men hvorfor skal du vælge en BeefEater grill fremfor andre mærker? Det skal du fordi

  • En BeefEater grill har en utrolig høj kvalitet, og du skal derfor ikke investere i en ny hvert andet år
  • BeefEater grillen har en meget høj varmeeffekt, da brændernes placering i grillen gør, at den er nem at betjene.
  • Der er et hav af modeller inden for BeefEater grille, så hvis du går op i grillens design, så kan du uden tvivl finde den rette model inden for BeefEater.
  • BeefEater grill fås både som fritstående grill og som indbygningsgrill – så drømmer du om et udekøkken, så kan din BeefEater gasgrill sagtens integreres.
  • I en BeefEater grill er der en støbejernsriste, der med dens varmemodtagelse gør, at grillen bliver hurtig varm og klar til brug.
  • Med en BeefEater grill kan man grille uden låg, da varmeeffekten fra brænderne er så høj, at låget ikke er nødvendigt – dette skaber et hyggeligt socialt miljø omkring grillen, som kendes fra de amerikanske og australske BBQ-aftner

Dette er blot nogle af de mange gode grunde til, at en BeefEater grill burde blive dit næste valg.

Beefeater Grill til private og professionelle

En BeefEater grill er manges favorit gasgrill, da dens høje varmeeffekt gør den ideel for både den private grillmester, men også den professionelle grillmester, der har brug for at kunne lave hurtig og veltilberedt mad til mange mennesker på en gang. Og med de mange forskellige modeller inden for BeefEater grill, er der en gasgrill, der passer til et hvert behov. Du finder hele fire forskellige modelkategorier inden for BeefEater gasgrill. Blandt andet finder du Signature modellerne, som er udført i rustfrit stål, hvilket gør den nem at vedligeholde og rengøre. Ønsker du derimod en BeefEater grill, der er lavet i porcelænsemalje, så skal du vælge Discovery modellen, hvor slidstyrken er utrolig høj. Ens for alle BeefEater grille er, at de har en Quartz Start- tænder, hvilket sikrer grillene en lang levetid. Derudover er næsten alle BeefEater grillene udstyret med en varmeplade, som kan anvendes som stegepande, så man ikke behøver også at kokkerere inde i køkkenet.