Posted on: 25. juli 2022 Posted by: admin Comments: 0

Når du skal vælge parasol, er der mange varianter at vælge imellem. Parasoller findes i forskellige størrelser og former, og de kan have mange farver. 

Der findes parasoller i mange forskellige designs og former. Nogle parasoller er hængende, andre er væghængte. Derudover findes der også parasoller som går under navnet dobbelt parasoller, hvor der er tale om 2 parasoller på en midterstang. Disse parasoller giver dobbelt så meget skygge som almindelige parasoller.

De to populære parasol typer

Markedsparasoller og hængeparasoller er de mest udbredte. Når du skal købe parasol, er det vigtigt at tænke over hvor parasollen skal bruges. Skal den for eksempel bruges på en markedsplads eller et andet sted hvor der er masser af mennesker, så er det en god idé at købe en parasol med en bred fod, da denne parasol typisk er mere stabil. Disse parasoller er typisk meget store og har en bred fod, så de kan stå stabilt selv i blæsende vejr. Markedsparasoller fås ofte i størrelser fra 3×3 til 6×6 m. Hængeparasoller er parasoller der hænger en på stang. Disse parasoller giver ofte meget mere skygge end almindelige parasoller, da de er store og kan fåes i meget store størrelser som 4×4, 5×5, 6×6 m. Hængeparasoller er ofte en elegant løsning.

Placeringen afgører størrelsen

Når du skal vælge parasol, er det vigtigt at tænke over hvor parasollen skal bruges og hvilken parasoltype der passer bedst til dette formål. Mange parasoller kan fås i forskellige størrelser, så det er også vigtigt at tænke over hvor meget plads der er til rådighed, når parasollen skal i brug. Nye parasoller fra eksemepelvis Scolaro og Prostor kan slåes ud på en meget elegant måde så borde og stole ikke skal flyttes hvis nu man havde en stor markedsparaol eller hængeparasol ved sin restaurant eller cafe.

Parasoller er et must-have på mange restauranter, da de giver kunderne en hyggelig atmosfære, og samtidig er parasoller med til at beskytte både kunder og møbler mod solens skarpe stråler. Parasoller er også med til at skabe et flot udtryk for restauranten eller cafeen. parasoller findes i mange forskellige størrelser, former og designs. Besøg parasol.as som kan lave en skræddersyet løsning til netop jer.