Posted on: 20. september 2021 Posted by: admin Comments: 0

Det er igen blevet tid til at du og dine venner skal holde en hyggelig drinksaften, hvor I smager adskillige typer og mærker af forskellig spiritus.

I er alle sammen connaisseurs, når det kommer til at lave drinks, og I vil gerne imponere hinanden med jeres evner indenfor drinkslavning.

Denne gang er din opgave at lave nogle lækre drinks, der indeholder rom – det er den eneste betingelse, så må du selv bestemme, hvilken drink, det skal være, og hvordan den skal laves.

Du lægger derfor vejen forbi din lokale vinbutik, og du får dig en god snak med ejeren om forskellige former for rom, og du får også adskillige smagsprøver

Til slut beslutter du dig for en herlig rom til ca. 600 kroner, som virkelig smager fortrinligt, og som du er sikker på at dine venner vil synes om.

Dagen for jeres drinksaften nærmer sig, og du kommer i tanke om at du har glemt at købe noget til at blande rommen op med, da det jo ville bryde reglerne, hvis du bare serverede ren rom, selvom den smager rigtigt godt.

Du bestemmer dig for at din drink skal være en ”Dark & Stormy”, så derfor skal du have købt noget ginger beer. Det første du finder i supermarkedet, er en discount ginger beer til 8 kr. pr. flaske, og i et kort sekund er du lige ved at putte den i indkøbskurven, men så kommer du på bedre tanker og finder frem til hylderne med den gode luksus Ginger Ale fra Fever-Tree, som du tager i stedet for.

Til drinksaftenen, da dine venner smager din “Dark & Stormy” drink, som består af den gode rom og den lækre kvalitets ginger ale fra Fever-Tree, får du masser af komplimentet om, hvor god og velsmagende din “Dark & Stormy” er.

Og du takker dig selv, for at du ikke valgte det første det bedste, men i stedet valgte kvalitet både hvad angik rommen, men også med hensyn til ginger ale mixeren.

 

Ginger Ale mixer fra Fever-Tree

Med Fever-Trees Premium Ginger Ale får man en herlig, forfriskende mixer med masser af smag, som passer helt perfekt til rom.

Til at fremstille deres Ginger Ale, har Fever-Tree brugt hele tre forskellige typer ingefær for at få de helt rigtige smagsnuancer i deres ginger ale.

Ingefæren i Fever-Trees Ginger Ale kommer fra henholdsvis:

  • Elfenbenskysten – frisk grøn ingefær
  • Nigeria – ingefær med dybde og aroma
  • Indien – Cochin ingefær med chokoladeagtige nuancer