Posted on: 5. oktober 2021 Posted by: admin Comments: 0

Hvordan ser en klassisk opskrift ud på denne fantastiske cocktail? – se nedenstående og læs videre for den rigtige metode når du skal udføre en Gin & Tonic for dine medmennesker og nærmeste.

Ingredienser:

  • 1 del gin
  • 2-3 dele tonic (her er det vigtigt at bruge kvalitet – f.eks. Fevertree)
  • 1 stk. limeskal
  • Is

Fremgangsmåden:

Det der med at få stukket et glas i hånden, uden bartenderen har skænket tonic i glasset. Det for tyndt. Vis noget engagement og service. MASSSER is i glasset og et smil på læben.

  1. Fyld et highball glas med is. Hæld derefter gin i og omrør grundigt.
  2. Dernæst hæld tonic i glasset.
  3. Afslut med en limeskal der vrides, sådant at de æteriske olier frigives.

Det er de små detaljer der betyder noget her. Teknik og tålmodighed giver en bedre oplevelse.

Hvilken Gin skal vi vælge?

Gin kommer i alle former. Men man går aldrig galt i byen med en Klassisk gin. Her menes der gennemgående enebærsmag. Det dejligt! De fås i alle kvaliteter. Beerfeather eller Tanqueary er en sikker vinder. God pris og godt håndværk.

Hvilken Tonic skal vi vælge?

Det er vigtigt du ikke går på kompromis med din Tonic. Den fylder lige så meget som din Gin! Derfor er derfor det vigtigt du køber kvalitet. Men hvad er kvalitet? Det er bedre at tilgå hvilke smage i din gin du vil fremhæve. Vælg derfor ud fra dette. Så opnår man det bedste slutresultat.  Er det enebærsmagen eller er det florale smage? Fevertree Tonic er altid et godt bud på kvalitets tonic. Eller Hartridges.

Gin & Tonic til alle begivenheder

Vi kan godt blive enige om, at Gin & Tonic aldrig går af mode. Det er en klassiker og det forstår vi godt. Derfor er det også fast inventar til alle slags begivenheder med en bar. Man kan få dem med florale noter, citrus, helt simpelt med agurk eller peberkorn. Den perfekte Gin & Tonic afhænger af hvem der laver den. Prøv den hos lokale bar eller lav den der hjemme selv med ovenstående opskrift.