Posted on: 27. september 2021 Posted by: admin Comments: 0

Som mennesker har vi brug for mad og drikke, men der er også andre ting vi har brug for. 

Du lever som sådan af mad og drikke, men for leve et sundt liv har du også brug for andre ting end blot noget at putte i munden. En af de ting de fleste stræber efter er en partner, mens andre stræber efter at finde mere end en af dem. Det at have kontakt til mennesker er utrolig vigtig for os. 

Det er ikke hos alle at det nødvendigvis er en person du har mest brug for i dit liv. Nogle mænd går mere op i deres bil og hvilket alufælge den kører med. Men alt i alt trænger alle til at have en person i sit liv. Vores kroppe får stimulus af at være i nærheden af andre mennesker. Det udløser hormoner i kroppen der får os til at føle os bedre tilpas. Det er som sådan heller ikke så underligt, vi er nemlig flokdyr. 

Når du har fundet den person eller de personer, du vil være intim med. Så vil det udløse velvære i kroppen og give dig stoffer i kroppen der bevirker at du lever sundere og har et bedre liv. Ensomhed kan omvendt føre til at du går og bliver syg. 

Når den rigtige eller de rigtige er fundet, så kan det også være at lysten retter sig mod krydderi. Det kan hos nogle være lækre dates med god mad, hygge på sofaen, frække oplevelser med sexlegetøj og frækt lingeri eller rejser verden rundt. Hvor man oplever spændende nye ting sammen. 

Uanset hvad det er der gør livet mere lækkert for dig, så husk at få en masse af det. Som allerede sagt, så lever vi nemlig langt fra kun af mad og drikke. Vi har brug for meget mere end blot vand og brød.