Posted on: 29. september 2021 Posted by: admin Comments: 0

Under et vægttab må man sige kosten er langt det vigtigste element. Mange tror ofte det er træning og cardio der har den største betydning. Men meget simpelt er at man skal ligge i kalorieunderskud. Det er her nemmest at regulere igennem kosten. Nedenstående vil der anføres 3 tips til hvordan du nemmest kan tabe dig igennem kosten.

1.      Sukker og kulhydrater bremser din vægttabsrejse.

Vi snakker ikke om et totalt stop af indtagelse i forhold til sukker og kulhydrater. Vores krop har brug for det. Men ikke i store mængder! Sukker og kulhydrater stimulerer vores frigørelse af insulin. Insulin er faktisk det hormon i kroppen der er med til at lagre vores fedt. Altså vil det være svære at opnå et ønskværdigt vægttab. Lavere insulinniveau er lig med større mulighed for, at kroppen kan forbrænde det ikke ønskværdige på din drømmekrop. Nemlig fedt. Men husk, det skal gøres med måde. Kroppen har stadig brug for den energi der kommer fra kulhydrater og sukker.

Hvis du implementerer dette samtidig med et træningsprogram, skal du helt sikkert nok se et flot resultat hurtigt. Hvis du er lidt usikker, er der altid mulighed for at kontakte en professionel.

2.      Drikkevare indeholder mange kalorier.

Kan du genkende det? Sukkerholdige drikkevare, som sodavand, kaffe, juice, saftevand, sirup, sukker, kakaomælk og drikkeyoghurt. Bare fordi det kan drikkes, betyder det ikke kalorierne er væk. Tit og ofte er de spækket med sukker og fedt. Det vil vi egentlig helst undgå. Få i stedet dine kalorier fra mere mættende råvarer. Hvis du skal have drikkevenlige alternativer, så kast dig ud i vand, sukkerfrie sodavand eller safter. Kaffe kan du tilføje sødemiddel. Mulighederne er næsten uendelige efterhånden.

3.      Brug din krop mere

Vi snakker ikke kun om træninger der tager 2 timer+. Gåture eller sjov med familien tæller lige så meget. Kalorierne daler af – man tænker bare ikke over det. Derfor er det ofte den nemmeste vej til at starte med. Alle skridt tæller. Sæt derfor mål som du ved du kan opnå. Ellers er der mulighed for du hurtigt går død. Husk det kontinuerlige er nøglen!