Posted on: 16. august 2024 Posted by: admin Comments: 0

Har du restaurant, hvor der er trin op? Det kan være en udfordring i forbindelse med leverancer af varer. For mange betyder det, at man bruger en trappeløfter til at få ting op og ned, men det er upraktisk og kan i nogle tilfælde også være tungt. Men har I nogensinde set nærmere på muligheden for at få monteret en elevator til din restaurant? Med en elevator bliver det pludselig meget nemmere, når ting skal flyttes op og ned, og I kan spare både tid og kræfter på den måde.

Det kan også sagtens tænkes, at elevatoren faktisk åbner for helt nye muligheder. En godselevator adskiller sig fra almindelige elevatorer ved at være forstærket i for eksempel gulvet og på den måde tillade, at der løftes ved større kapacitet, end når der blot skal være plads til et par personer i elevatoren.

Løsninger i udfordrende omgivelser

Måske I helt har afskrevet jer muligheden for at benytte en godselevator, fordi restauranten hører til i en ældre bygning, der ikke fra start har været udstyret med elevatorskakt eller plads til en. Heldigvis har elevatorvirksomheder erfaring med netop at finde løsninger, så der kan laves plads til en elevator. De kan skræddersys til at passe ind, lige der hvor I har behovet for det, selvom det måske vil kræve, at der bliver lavet forskellige tilpasninger i indretningen.

Det kan også være, I allerede har en godselevator monteret. Elevatorer skal jævnligt gennemgå eftersyn. Det er et lovkrav og er med til at sikre, at jeres medarbejdere kan benytte godselevatoren sikkert og trygt. I kan få foretaget serviceeftersynene af samme virksomhed, som monterer elevatoren, men kan også tage kontakt, selvom I måske har fået den monteret et andet sted, eller det er en elevator af ældre dato. Det vigtigste er, at sikkerheden er det, der har højeste prioritet.