Posted on: 24. august 2022 Posted by: admin Comments: 0

Kosttilskud, proteinbarer, proteintilskud, ja der findes efterhånden rigtig mange mad tilskud der kan gøre din hverdag lettere. Men hvilket produkt er det bedste for netop dit vægttab?

Det afhænger af, hvilket slags vægttab du ønsker. Hvis du gerne vil tabe dig hurtigt, kan det være en god idé at tage et kosttilskud som indeholder koffein eller grøn te ekstrakt. Disse ingredienser kan øge din stofskifte, så du forbrænder flere kalorier.

Proteinbarer og proteintilskud er også gode produkter, hvis du vil tabe dig. De kan give dig en mæthedsfornemmelse, så du ikke spiser for mange kalorier. Gode Proteinbarer og andre små mellemmåltidserstatninger kan også øge din muskelmasse, så du forbrænder flere kalorier, hvis du samtidig træner og arbejder på at forøge din muskelmasse. Hvis du skal øge din muskelmasse for at forbrænde flere kalorier er det vigtigt at også styrketræner, og ikke bare løber en tur i ny og næ. Men her vil vi fokusere på maden

Her kommer der en opskrift på hjemmelavet proteinbarer:

Du kan også lave dine egne proteinbarer, hvis du fx har noget godt proteinpulver og andre ingredienser som fx:

– 1 spsk. kakao

– 1 dl mælk

– 1 dl vand

– 1 spsk. honning

– 1 spsk. olie

– 1 tsk. vaniljeessens

Bland alle ingredienserne og rør godt rundt, så der ikke er klumper. Hæld blandingen ud på en plade med bagepapir, og tryk den flad. Sæt pladen i fryseren i ca. 1 time. Tag så baren ud og skær den i mindre stykker. Opbevar baren i en lukket plasticpose i fryseren.

Det her er bare en opskrift på proteinbarer, men du kan selvfølgelig gå på jagt for at finde din ynglingsopskrift på de bedste proteinbarer. For der findes rigtig mange super opskrifter på barer med proteinpulver og andre sunde ingredienser, så du får et godt og mættende mellemmåltid.