Posted on: 23. august 2022 Posted by: admin Comments: 0

Det siger jo egentlig sig selv, nu hvor jeg tænker lidt videre over det. Men alligevel, så høre jeg tit spørgsmålet, hvad er en allergivenlig kapok dyne lavet af. Derfor besluttede jeg mig for 30 sekunder siden for at skrive en lille artikel om hvad en kapok dyne er lavet af. 

Først og fremmest skal vi måske lige få på plads at sådan noget kapok der er allergivenligt. En allergivenlig dyne er ikke det mest tossede at tilbringe de der 8 timers tid i døgnet med, specielt ikke hvis man har allergi. Men faktisk også selvom du ikke har allergi. Sagen er den at en allergivenlig dyne, oftest ikke er fyldt med skadelig kemi,som i rigtig mange tilfælde er det, som i første ende er med til at udvikle allergien hos de fleste. Så undgår vi altså den skadelig kemi, som fx ved at sove med en økologisk og allergivenlig kapok dyne, så er der altså mindre sandsynlighed for at udvikle allergi. 

 

En kapok dyne, passer eminent sammen med en kapok madras

Kapokken fra de ultra smukke kapoktræer, er genial at lave allergivenlige dyner ud af, men den er også helt fænomenal til at have allergivenlige kapok madrasser ud af. Disse er selvsagt også allergivenlige, og indeholder ej heller den skadelige kemi, som du ofte finder i en ganske almindelig madras, der jo altså oftest er lavet af plastik. Godt, Så vi har fået den side af sagen på plads, en kapok dyne og en kapok madras er bygget allergivenlige. Men de kan også gøre andre gode sager for dig og din krop. De kan være temperaturregulerende, og det er jo ikke noget man skal lade sig kimse af, det er faktisk helt essentielt hvis du spørger mig, i hvert fald når det gælder om at opnå verdens bedste søvn. Personligt har jeg sat mig for at blive søvnmønster, altså med andre ord, verdens bedste til at sove godt, ikke længe, men godt. Tænk engang alle de timer vi bruger, lige der i sengen. Det er jo egentlig ret fantastisk at tænke på, specielt for dem af os som nyder nattens gevinster og rige.