Posted on: 5. juli 2022 Posted by: admin Comments: 0

Dagene er hårde. Ugen er hård. At stå i køkkenet på fuldt drøn er ikke en joke. Det er et job hvor man bruger ekstremt meget energi. De timer man bruger er langt fra de normale 8-16. Derfor har man også nogle gange brug for at koble helt af. Slappe af og hygge med familien, eller bare give sig selv lidt kærlighed på forskellige måder. I denne artikel kommer ind på 2 måder man kan gøre noget godt for krop og sjæl, for at man fungerer optimalt på arbejdet og kan levere noget lækker mad til sine gæster. Læs med nu.

Lav noget du elsker

Sæt tid af til din hobby. Det kunne være en tur på motorcyklen, eller perlekæder og smykker i værkstedet. Det vigtigste er at du nyder det, og ikke tænker på andet end hvad der foregår lige nu. Skriv til kammeraterne og hop i vådragten så du stille og roligt kan svømme over havbunden, for at finde aftensmaden. En fladfisk eller en torsk. Hvem ved. Hobbyer er forskellige fra person til person, men en ting de har til fælles er, at man laver det fordi man er helt tosset med det. Et sted hvor der ikke stresses eller dikteres hvorfor og hvad du skal gøre.

Familien

Vær sammen med dem du elsker. Ingen planer overhovedet. Dagen går som den går, og hvad der dukker op dukker op. Sommervarmen er kommet over jer, og grillen tændes. Det er virkelig hyggeligt nu. Børnene leger i den nyindkøbte PP pool, og dem du elsker, er omkring dig. Det er noget af det mest simple, men absolut hvad mange tænker på når de skal slappe af. En hverdag der flyder smurt, og giver varme til hjertet. Nu er du ved at være klar. Batterierne er ladet op, og du kan tage tilbage til køkkenet på arbjedet med god smag i munden og en gnist der er tændt på ny.