Posted on: 5. april 2022 Posted by: admin Comments: 0

Når du har en hjemmeside, uanset om det er til affiliate-brug, blog, webshop eller som firmahjemmeside, er der en del forhold, du skal overveje, så du er sikker på at få den bedste løsning, som matcher dig og dine behov. Det første du skal afgøre med dig selv, når du vælger webhosting-løsning og leverandør er, hvor meget plads du har brug for. Når du skal afgøre, hvor meget plads du har behov for, bør du overveje følgende:

  • Hvor omfattende skal din hjemmeside være
  • Skal du have store billeder og videoer på hjemmesiden
  • Er det muligt for besøgende selv at uploade multimedieindhold.

Når du har vurderet disse elementer, er det nemmere for dig at vurdere, hvor meget plads du har brug for. Oftest vil hjemmesider ikke have behov for meget plads. Det skyldtes, at Google lægger vægt på, at load-tiderne er hurtige og derved tilgodeser hjemmesider, som arbejder med billeder og videoer, som ikke fylder meget.

Det næste element du skal afgøre er, hvor meget trafik du har behov for. Dette kan være meget svært at vurdere, da du ikke på forhånd ved, hvor stor en succes din hjemmeside bliver. I dag har de fleste webhosting udbydere fri trafik, men du kan være uheldig og ramme en, som ikke giver fri trafik. Ikke at have fri trafik kan blive en bekostelig affære. For får din hjemmeside stor succes og generer en del trafik, risikerer du at skulle betale for trafikken udover den fastsatte grænse. Så her er rådet: Vælg altid en udbyder som giver fri trafik.

Det tredje punkt som du skal vurdere, når du vælger webhostingfirma er, hvor nemt deres produkt er. Har de eksempelvis 1-click installation og et intuitivt kontrolpanel? For har du ikke teknisk snilde kan det vise sig at blive en dyr affære hvis ender med en udbyder, som kræver at du får ekstern hjælp til at servicere dine hjemmesider.

Foruden disse tre elementer er der en lang række elementer du bør undersøge.

  • Bliver der taget daglig backup (det bliver du rigtig glad for den dag du får brug for det)?
  • Er der dansk kundeservice?
  • Er der FTP-adgang ?
  • Er der SSH-adgang?

Så der er en del elementer du skal undersøge inden du kan afgøre hvad du mener er det bedste webhotel i Danmark. Men husk den tid du lægger i at undersøge markedet er godt givet ud og skal kun bruges en gang.