Posted on: 10. november 2021 Posted by: admin Comments: 0

Vi danskere er et folk bestående af rejseglade mennesker. Om det er de travle hverdage, kulden eller noget helt tredje vi rejser fra, så rejser vi i gennemsnit næste 3 gange årligt. Vi bruger i gennemsnit næsten 10.000 kr. på hver rejse, så det er noget de fleste af os kan mærke på budgettet. I denne artikel giver vi dig inspiration til besparelser du kan få i dag, og som du i stedet kan bruge til din ferie, hvor du kan spise lækkert og få et ekstra glas rødvin.

Du kan spare mange penge uden den store indsats

De fleste af os har fx købt bil, hus, lejlighed, computer, telefon eller andet hvor vi har måtte ud og låne penge for at finansiere dette. Der kan ofte være rigtig mange penge at spare ved at undersøge markedet for lån med lavere renter, stiftelsesomkostninger og andre gebyrer mm. Penge sparet er jo lig med penge til ferien, så det kan betale sig at undersøge. Har du fx flere lån i forskellige pengeinstitutter, kan der oftest være en stor fordel i at samle lånene et sted, da det typisk kan betyde besparelser på både renter og gebyrer. Du kan bl.a. benytte dig af lånetilbudssider såsom fx www.letfinans.dk til at få gratis tilbud på samlelån, og se hvor meget du kan spare ved at samle alle dine nuværende lån et sted.

Du kan også benytte hjemmesider som samler gode tilbud på rejser såsom momondo.dk og lignende, hvor du oftest kan finde de billigste rejser sorteret og klar til at blive booket.  

Der er mange muligheder og besparelser

Det er altid en god ide at undersøge markedet for gode tilbud når det kommer til dine abonnementer og faste aftaler, da der oftest kan være mange penge. Måske finder du et billigere telefonabonnement, A-kasse, elselskab eller lignende, og sparer du et par hundrede her og der, kan du betyde flere tusinder mere i rådighedsbeløbet.

Rejsen betaler sig selv

Skifter du til nogle billigere abonnementer, lån og andre aftaler er du kommet langt da du ikke bare sparer, men nu kan bruge forhøjede rådighedsbeløb på en fed rejse. Så kan du komme ud og rejse uden at få mindre penge mellem hænderne og tænke lidt over det, mens du nyder et lækkert måltid.