Posted on: 9. maj 2022 Posted by: admin Comments: 0

Smørrebrød

Står du med kæresten, vennerne eller en helt tredje, og leder efter det perfekte sted at spise sommerens frokost, så kan vi stærkt anbefale et lækkert stykke smørrebrød. Størstedelen af alle danskere har fra barnsben været eksponeret for denne eftertragtede danske ret. Uanset hvilken del af det danske køkken der tænder din kulinariske interesse kan dette fås på et stykke rugbrød og med alverdens tillæggelser. Smørrebrød med sild, rejer, æg og kombinationer heraf forekommer alle og fælles for alle restauranter der serverer dem, er den høje kvalitet og sans for detalje. Man kan med god grund søge til Hallernes Smørrebrød, beliggende flere steder i det københavnske.

 

Stegt flæsk

I den traditionelle danske boldgade kan der ligeså sættes et stort smil på læben med et lækkert stykke stegt flæsk. Danmark er efterhånden spækket med større og mindre restauranter hvis specialitet er stegt flæsk som gennem flere hundrede år er blevet perfektioneret. Det confiteret svinebryst i persillesovs, med kartofler er en ”all-time favorite” blandt danskere, såvel som udlændinge der kommer på besøg i Danmark. Så hvis du har et familiemedlem, en kollega eller andre der ikke har prøvet at smage denne traditionelle danske ret, så gør du dem en stor tjeneste ved at introducere dem hertil.

 

Brunch

Man kan med god grund bruge søndagens sene formiddag på at besøge én af Københavns mange restauranter der serverer brunch. Brunchen er blevet en industri for sig selv, og flere steder har skabt sin forretning med udgangspunkt i den brugerdefinerede brunchoplevelse. Dette egner sig især godt som frokostløsning blandt andet fordi at man som regel kan nyde den udendørs men også fordi brunchens natur tillader forskellige madvaner og præferencer. Brunchen findes i alle former og farver, i det store som lille budget, hvorfor man ikke har nogen undskyld for ikke at kaste sig ud i det.