Posted on: 2. februar 2023 Posted by: admin Comments: 0

Efter en lang arbejdsdag føles det dejligt endelig at tage hjem og slappe af. Når jeg først er hjemme, kan jeg godt lide at tage et varmt bad for at lindre eventuelle spændinger i mine muskler. Så vil jeg normalt skrive i min dagbog eller arbejde på et personligt projekt. Jeg oplever, at skrivning hjælper mig til at rense mit sind og slappe af. Endelig vil jeg bruge lidt tid med min familie eller kæledyr inden sengetid. At gå hjem og skrive er altid en beroligende og positiv oplevelse for mig. Arielle og hendes kæreste skal på en tur til stranden. Hun planlægger at hygge sig med ham, men hun ønsker ikke at blive forbrændt i den brændende sol. Spil dette spil, og hjælp hende med at tage solbeskyttelsescreme på, før hun går udenfor. Klæd hende derefter på i en smuk badedragt, og lad hende nyde det sjove på stranden.