Posted on: 22. juni 2022 Posted by: admin Comments: 0

Mad er for mange et sted hvor man flygter hen for glæde. Madelskere har forskellige favoritter men der findes altid nogle ting alle har en forkærlighed til. I denne artikel samler vi mad for alle, og noget der gør en glad uanset hvordan man har det. Om det er gourmet eller grillmad. Det er op til jer. Men disse klassikere virker hver gang.

Pandekager

Lidt fra det søde køkken. En pandekage eller en crepe. Det afhænger af hvor man er i verden. Men vi er helt sikre på, at de fleste ikke har et ondt ord at sige om denne fantastiske spise. Opgrader den med hvad du nu end elsker. Om det er vanilje is, chokolade eller bær fra haven. Det er i hvert fald lækkert! Find dem på gaden eller kast dem sammen selv. Og er det svært at lave? Nej, det mener vi bestemt ikke.

Pizza

Nok en af de største klassikere. Børn som voksne. Pizza er en spise folk over hele verden har taget til sig. De laves forskelligt land til land. Og område til område. Chicago style, eller den originale fra Napoli. Det smager skønt, og kan laves stort set lige præcis som du vil have det. Få en pizza i Växjö eller find dem overalt i Italien hvor de oprindeligt kom fra.

Familiemad

Familiemad, barndomsmad. Hvad skal man kalde det. Nyder man et måltid sammen, er alting vel godt. Hyggeligt stunder omkring det man elsker. Oldemors frikadeller, eller fars grillmad. Der er intet bedre end de smage man altid har vokset op med. Det er bevist gang på gang, at man det ikke kan sammenlignes. Men det vigtigste er at man får nogle gode oplevelser sammen, og snakken går smurt uden nogle kvaler. Familie mad kan nydes alle steder, bare man er sammen med de rigtige personer.