Posted on: 25. november 2021 Posted by: admin Comments: 0

At sove godt har alle dage – og nætter – været en dyr affære. Luksus sengetøj har altid kostet det vide ud af øjnene, i hvert fald ift. hvad det egentligt er man køber. Man har også altid skulle have en dyr luksus seng. Skal du have det bedste af senge og luksus sengetøj, løber det hurtigt op i 45.000 kr., alene for at sove godt. Og det er lidt dyrt… Men kan man få en blød søvn og et rigtigt sæt luksus sengetøj uden at destruere pengepungen.

Atypisk og overdådigt luksus sengetøj

Rex Sengetøj er et nyt sengetøjsfirma, som kun sælger sengetøj af super lækker og luksus kvalitet fra kun 625,-. Og hvordan kan det så lade sige gøre, tænker du nok? Det er der faktisk en ret god forklaring på. Sengetøj fra Rex Sengetøj er nemlig lavet af 100% merinould og 100% bambus. To tekstiler som har nogle fremragende egenskaber til at give dig den bedste søvnkvalitet. Luksus sengetøj fra Rex Sengetøj er nemlig både temperaturregulerende, antibakterielt og mega komfortabelt – det er med andre ord den bedste sammensætning af de bedste egenskaber og ultimativ komfort.

Alternativt skal man kigge på egyptiskbomuldssengetøj, men det løber hurtigt op i mindst 1.000 kr. for et sengesæt. Det er godt, men har ikke nært de samme egenskaber som sengetøj lavet af 100% bambus og uld. Du får altså luksus sengetøj fra kun 625,- hos Rex Sengetøj, hvorfor vi anser det som værende det bedste – og billigste – alternativt for en sund og god søvn.

Hvordan undgår du at bruge 30.000 kr. på en ny seng?

Svaret er faktisk ret simpelt, TOPMADRASSERNE skal bare spille maks og gerne flere. En god seng er som reelt en god investering, men helt ærligt så har ikke særlig mange råd til at give sig til at købe en ny seng, på trods af at du får en bedre søvn. Men vi har fundet et bette tip, som vi også selv bruger derhjemme. 

Vi har droppet at skifte det hele, og valgt blot at finde en god topmadras (cirka 1000 kr.), og vi følte samtidig ikke at det helt var nok, så vi købte en mere. HOLD NU KÆFT DET ER LÆKKERT!!!!!!! Det giver præcist – eller næsten – det samme som en ny madras, det giver blødheden og de bedste forudsætninger for den gode søvn.

Vi vil afslutte med at sige sov godt, og så håber vi, at du kan bruge det til noget, og at du kommer til at nyde vores tips og tricks.