Posted on: 15. juni 2022 Posted by: admin Comments: 0

Picnickurven er en god og praktisk ting at have, når det kommer til en hyggelig dag i parken eller på stranden. Men hvordan pakker man lige den perfekte picnic kurv? Læs med her og få inspiration til, hvad du kan putte i din picnic kurv, så du og din familie kan nyde en hyggelig dag sammen.

Hvad skal man huske, når man pakker en picnic kurv?

Når man pakker en picnickurv, så er det vigtigt at have nogle ting med, som kan gøre oplevelsen optimal. Her er der ikke kun tale om den lækre hjemmelavede mad med dertilhørende økologisk sodavand – der er meget andet at tage højde for. Her kan det eksempelvis være en køleelementer, som kan holde mad og drikke koldt. Dette er især vigtigt om sommeren. Yderligere er det også være en god idé at have service, bestik og servietter med, det gør det hele lidt nemmere og mere praktisk. Det kan også være en god idé at have nogle tæpper med, som man kan sidde på.

Pak din picnickurv efter vejret

Noget af det vigtigste når man pakker en picnickurv, er at have styr på vejret. For det første skal man overveje, om det er en varm eller kold dag. Hvis det er en varm dag, så kan det være en god idé at have noget koldt i sin picnickurv. Dette gælder især hvis man skal have sin mad med ud i solen, da det kan blive meget varmt og maden bliver hurtig kedelig. Hvis det er en kold dag, så kan det være en god idé at have nogle varme drikkevarer med. 

Husk at pakke praktisk

En picnic kurv er en fantastisk måde at tage frokosten med på tur. Men det kan være svært at få plads til alt det, som man gerne vil have med. Først og fremmest er det vigtigt at overveje, hvor mange personer I bliver. Dette er afgørende for hvor stor en kurv, du skal bruge, og dermed også hvor meget plads der er. Når du har pakket kurven med mad og service, er det ofte drikkevarerne, der mangler plads til. De kan hældes over i en termokande, og holdes hermed kolde under hele turen. Husk også glas og kopper, så I ikke behøver at drikke af termokanden.

Picnic er en af de hyggeligste aktiviteter, som man kan lave om sommeren.