Posted on: 21. oktober 2021 Posted by: admin Comments: 0

Er du på jagt efter en køkkenmaskine der aldrig giver op, når der skal bages igennem i køkkenet. En Royal køkkenmaskine har en kraftig motor på 1800W, som gør den til en af markedets kraftigste køkkenmaskiner. Trods den høje effekt som motoren yder, er maskinen også velegnet til mindre opgaver, så som piskning af æggehvider, røre-opgaver som f.eks. pandekage og vaffeldej.

Skal der bages store portioner af franskbrød og rugbrød, er Royal 1800 også et godt valg. Den store skål på næsten 7 liter, gør at der kan laves større portioner, når der virkelig skal bages igennem.

Masser af tilbehør

Ved køb af en Royal 1800 Megapack får du tilmed masser af tilbehør, der er med til at gøre bagningen nemmere og mere effektiv. Skal der f.eks. hakkes fars til lækre hjemmelavede frikadeller, monteres den medfølgende kødhakker, som også kan bruges når der skal bages vaniljekranse mm. Der følger nemlig også et kagepladesæt med, som kan monteres på kødhakkeren, så der også kan produceres småkager mm.

Pakken inkluderer en ekstra røreskål, som gør det endnu nemmere at skifte mellem de forskellige arbejdsopgaver der opstår under bagningen. Skålen er let at afmontere og dejkrog, piskeris og røre spade hjælper alle med at give en grundig rotation i skålen.

Royal 1800 køkkenmaskinen er udstyret med en pulsdreven motor, der sørger for at maskinen ikke taber fart eller ydeevne. Dette gør at du kan fortsætte med at lave andet tilbehør til madlavningen, samtidig med at køkkenmaskinen nemt passer sig selv og laver maden/dejen klar i baggrunden.

Med Royal Series køkkenmaskine kan du arbejde endnu mere effektivt med køkkenmaskinens forudindstillede programmer der bruges til at ælte, piske og røre. De forudindstillede programmer hjælper dig med at komme hurtigt i gang med bagning eller madlavning og er tilpasset, så de passer til de enkelte opgaver.

Køkkenmaskine i stilrent design

Royal 1800 er en elegant, enkel og stilren køkkenmaskine, som leveres i den klassiske mat sorte farve, der gør at den passer ind i de fleste hjem. Den matte farve gør også at maskinen har sværere ved at tage imod fedtede fingre.

Køkkenmaskinens specifikationer:

6,8 liter røreskål i rustfrit stål

Forudindstillet programmer

Kraftig 1800W motor

LED-display

Inkl. bagevægt, ekstra skål, kødhakker, pasta-/pølsehornsæt og kagesæt