Posted on: 13. marts 2023 Posted by: admin Comments: 0

For at dække et flot bord, er der nogle dele, som altid bør indgå. Det er blandt andet en dug, tallerkner, bestik og glas til alle serveringer og ikke mindst pynt som servietter, bordløbere, bordbuketter og eventuelt lysestager.

Hvis du tilføjer et strejf af gyldne farver til din borddækning, kan du give den en elegant og luksuriøs finish. Rosaguld servietter i borddækningen er den perfekte måde at gøre din middag, dit bryllup eller en anden særlig lejlighed endnu mere elegant og stilfuld.

 

Skab en unik borddækning med rosaguld servietter

Udover servicen, kan du tilføje et smukt farvestykke med rosaguld servietter, som vil supplere ethvert andet minimalistisk farveskema, du har i tankerne.

For at gøre din borddækning endnu mere imponerende kan du vælge at folde dine rosaguld servietter på specielle måder – en sådanne borddekoration giver bordet et kreativt præg. Der findes mange forskellige origami-stilarter, som du kan prøve dig frem med for at få dine servietter til at skille sig endnu mere ud – fra klassiske foldninger som biskop hatten til mere indviklede designs som rosen eller svanen.

 

Skab en sammenhængende borddækning

Hvis du ønsker at skabe et smukt, koordineret look, skal du vælge andre elementer, der passer godt sammen med rosaguld servietter. For det første er hvidt porcelæn et sikkert og elegant valg til tallerkner og skåle. En hvid dug sikrer at bordet ser ryddeligt og ordentligt ud. En hvid og grøn bordbuket vil give et naturligt præg til bordets omgivelser, mens en bordløber i rosaguld tilføjer et ekstra luksuriøst element, og skaber en ”rosaguld” tråd over bordets midte.

Uanset hvilken type begivenhed du planlægger, er det en fantastisk måde at opgradere din borddækning på og gøre den endnu mere mindeværdig ved at tilføje rosaguld servietter. Med denne bordpynt kan du skabe en fantastisk borddækning, der vil være sikker på at imponere dine gæster.