Posted on: 12. april 2022 Posted by: admin Comments: 0

Jeg havde taget den beslutning, at jeg gerne ville flytte igen. Jeg havde boet i min (på daværende tidspunkt) lejlighed i 10 år. Jeg havde flyttet derind som 18-årig. Det var en lille lejlighed, der var ingen spisestue og badet lå over toilettet. Men på det tidspunkt var det nok. Jeg var kun 18 og i en dårlig situation derhjemme. Jeg havde længe haft problemer med min familie og havde længe vidst, at så snart jeg fyldte 18, ville jeg være langt væk. Så jeg tog det hurtigste og billigste.

I lang tid var det nok for mig, for nu var jeg i det mindste alene langt om længe, men jeg vidste altid, at jeg også ville væk derfor. Så da jeg fyldte 26 og havde et stabilt job og dermed indkomst, besluttede jeg mig for at lede efter et nyt sted. Jeg havde ikke travlt med det, men jeg var alligevel nysgerrig og klar. Da jeg var 27, fandt jeg så et sted. Det var ikke ekstrem stort, men det var et hjem, og hvad der havde stort potentiale for at blive mit hjem. Jeg underskrev kontrakterne og fik nøglen, og det endte så med, at det eneste jeg manglede, var at flytte mine ting.

Uden muligheden for at få hjælp af min familie besluttede jeg mig for at kontakte Billig-Flyt og få noget hjælp derfra. Vi aftalte de ville komme kl. 13 et par dage efter, og de kom som aftalt.
Jeg hjalp også med at pakke – ikke fordi jeg skulle, men fordi det var hyggeligt.

Der kom megen latter ud af den dag. Latter, smil og tryghed.

Vi fik flyttet alle tingene fra den ene lokation til det andet, og efter det var, jeg sådan set klar til at sætte mig ind i mit nye hjem.