Posted on: 18. maj 2022 Posted by: admin Comments: 0

Dette indhold er sponsoreret

 

I restaurant- og cateringbranchen findes der rigtig meget udstyr, som er vigtigt at have i det travle køkken. Herunder en stikvogn, som særligt benyttes til opbevaring af diverse madvarer, der enten skal på køl, tilberedes i store ovne eller blot optimerer pladsen i køkkenet. Med det rigtige udstyr vil det skabe et større overskud blandt køkkenets ansatte og heraf servicepersonalet, som kan koncentrere sig om at give de bedste oplevelser til eksempelvis restaurantens gæster. Overvejer du at optimere processen i dit køkken med den rette stikvogn, kan du blot læse videre. 

Hvad er en stikvogn?

Når du arbejde i et køkken i restaurant, cafe eller kantine findes der meget forskelligt udstyr, som du kan finde i et industrikøkken. Et af disse er blandt andet en stikvogn, som er et højt stativ, med stik af metal og som er rullende på fire hjul. I disse stik kan du sætte en større bageplade eller andre typer gastrobakker, hvori der kan opbevares mad, som eventuelt skal på køl eller i ovnen, dej til hævning eller andet som tage for meget bordplads. Stikvognen er altså en uunværlig del af køkkenet, hvis man ønsker at optimere arbejdsprocessen og arbejdsforholdene for medarbejderne i køkkenet. 

Forskellige typer

I køkken- og cateringbranchen findes der mange forskellige typer af køkkener, og derfor findes der også forskellige typer af en stikvogn. På den måde er der god mulighed for at finde den stikvogn, som passer perfekt ind i dit køkken, hvad end det er i restaurant, kantine, cafe eller til skoler. Nogle af de stikvogne, som du kan finde hos diverse forhandlere, er blandt andet  en stikvogn med forskellige antal stik i, stikvogne af rustfrit stål eller en stikvogn, som findes i flere forskellige højder. Samtidig findes der også en stikvogn, som kan bruges til opvaskebakker og andet i opvasken. Derudover kan du selv vælge at samle en stikvogn, som du køber, eller finde en stikvogn, som du ikke behøver at samle. Du kan også finde poser til en stikvogn med lynlås i, som du kan trække ned over indhold, du ønsker at beskytte. Der er derfor mange muligheder for at finde en stikvogn, som kan leve op til arbejdet i dit køkken. 

Her finder du den rette stikvogn

Ved du nu, at du har brug for at optimere udstyret i dit køkken med en uundværlig stikvogn, kan du hos det Jyske Storkøkken finde gode muligheder for forskellige stikvogne og dertilhørende tilbehør. Samtidig kan du finde meget andet udstyr, som du kan bruge i dit køkken og heraf optimere arbejdet. Derudover er der også meget andet udstyr, som for eksempel materialer til borddækning, køl og frys, arbejdstøj og meget mere.