Posted on: 24. april 2022 Posted by: admin Comments: 0

For få år siden ville det have været utænkeligt at have andet end en plastikpose med sig. Men nu med den stigende bevidsthed om den skade, som plastikposer gør på miljøet, søger folk efter alternativer. Stofposer, muleposer, totes bags og så videre, har flere fordele i forhold til deres plastikmodstykker, og her er fire af dem:

1 – De er genanvendelige

Dette er den mest indlysende fordel ved stofposer i forhold til plastikposer. Du kan bruge en stofpose igen og igen, hvorimod en plastikpose er mere skrøbelig og bliver porøs med tiden.

2 – De er bionedbrydelige

Det kan tage op til 1000 år at nedbryde plastikposer, mens stofposer nedbrydes på få måneder. Det betyder, at de er meget bedre for miljøet, hvis du skulle være så uheldig at miste din pose i naturen.

3 – De bruger ikke fossile brændstoffer i deres produktion

Produktionen af plastikposer kræver brug af fossile brændstoffer, som er en begrænset ressource. Stofposer kan fremstilles af bæredygtige materialer som hamp eller bambus, som ikke kræver brug af fossile brændstoffer.

4 – De forurener ikke miljøet

Plastikposer er en af de største forurenere af vores oceaner og have. Hvert år bliver millioner af dyr dræbt af plastikforurening enten ved at indtage det eller ved at blive viklet ind i det. Stofposer udgør ikke en sådan trussel mod havets liv.

Er du parat til at droppe plastikposerne helt? Så bestil din mulepose på Zeeshop. Det er en webshop, som sælger muleposer, både med tryk og uden tryk. Faktisk har de over 80 forskellige muleposer uden tryk fra Zeeshop. Muleposer kan bruges i din hverdag, men også til din virksomhed eller som gaveindpakning, hvis du gerne vil have, at gaven skal se mere ekstravagant ud. Køb din egen mulepose i dag, og bidrag til et bedre klima.