Menu Book a table Menu Book a table

Mad

  • Grønne Ærter med Pistacie og Ribs95
  • Seks Østers i Egen Skal med Kiwi195
  • Tatar af Jomfruhummer med Yuzu og Hibiscus145
  • Blå Hummer med Kirsebær og Jordnøddeolie 245
  • Saltet og Grillet Laks med Harissa135
  • Rå Okse med Majroer og Peberrod145
  • Grønne Mandler med Grillet Avocado og Karry145
  • Kantareller med Spejlæg og Artiskokker155
  • Spinat Let Stuvet med Salturt og Valnødder125
  • Selleri med Havesyre og Jalapeno125
  • Ricotta Gnocchi med Enoki svampe og Sort Peber145
  • Kammuslinger med Bøgehatte og Sesam195
  • Pighvar med Fennikel Ravioli på Gruyere 295
  • Kylling Med Morkler og Hummerbisque275
  • Pattegris Med Trøfler og Kartoffelmos295
  • Trækulsgrillet Oksemørbrad med Tomater295

  • Oste fra Nær og Fjern med Øllebrød135
  • Hindbærsorbet med Hindbær135
  • Abrikos Olivenolie Polenta Sukker Tærte115
  • Brændt Brød med Vaniljecreme145
  • Chokolademousse med Sorbet af Kakaobønner115