Posted on: 19. maj 2022 Posted by: admin Comments: 0

Store som små. Mad til møder er ofte nødvendigt, for de kan strække sig over mange timer agtet den konkrete situation. I denne artikel kommer vi ind på gode ideer til mad til mødet. Det er ikke altid nemt, for nogle gange vil mand gerne trække sig lidt fra det klassiske og give sine kunder, gæster og kollagerne en god oplevelse. Det behøver ikke at være kedeligt!

Det lille møde

Det lokale firma, og de samme mennesker. I kender efterhånden hinanden rigtig godt. Faktisk igennem mange år. Det er et møde der kommer til at trække ud, og derfor er der brug for en god portion mad. Her er det langt nemmere at tage et valg, og måske også i den lidt mere lækre ende af skalaen. For når der er få mennesker, er det langt nemmere at tage beslutning. Især når i kender hinanden så godt. Forhør jer blandt jeres mødekontrahenter. Hvad vil de gerne ha’ og lav så den helt rigtige bestilling. Om det er sushi, tapas, burgere eller en god salat.

Det store møde

Mange mennesker – her skal der overvejes en hel del ting, som laktose intolerans, veganere og andet konkret. Hvem der varetager opgaven at finde mad, skal huske at alle er forskellige. Derfor er det en god idé at tage fat i et cateringsfirma, som specialiserer sig inden for levering af mad. Ofte har de plan, der giver god mening til alle slags møder. Om det er endnu store og foregår i et konferencecenter, så skal man måske søge mod de nemmere retter. Her er fingerfood virkelig en god idé, og man kan finde det hos rigtig mange virksomheder. Planlægning af store møder kan være svært, især når alle har forskellige smagsløg. Går man med tapas og fingerfood, så burde de fleste være dækket ind. Desuden kan det også fremskaffes til en relativ fordelagtig pris.