Menu Bordbestilling Menu Book a table

Mad

  • Spinat let stuvet med grønkål og salturt99
  • Sølvløg bagt med ingefær, lime, tamari og sesame99
  • Knoldselleri med kondenseret kærnemælk99
  • Ricotta gnocchi med enoki svampe og rosa peber99
  • Rå jomfruhummere med yuzu og hibiscus129
  • Lameller af avocado med let saltet caviar og mandelolie199
  • Saltet og grillet laks med harissa129
  • Portobello svamp med sandart129
  • Rå oksemørbrad og stenbidderrogn og piment d 'espelette149
  • Ungandebryst lufttørret med syltede kirsebær129

  • Kartoffelmos med taskekrabbe og smørvalle169
  • Blæksprutter med porre og peberrod169
  • Grillet hummerhale med rødbeder399
  • Kammuslinger og kyllingevinger med hummersauce199
  • Torsk med pastinak og arabica199
  • Pighvar med fennikel ravioli på gruyere249
  • Lammehjerte med røde druer og skovsyre199
  • Sprøde artiskokker med pattegris og sort trøffel249
  • Kalvehaler med sort kål og havesyre189
  • Sort peberbøf med bitre salater299

  • Oste fra nær og fjern129
  • Saltbagt ananas med ananassorbet99
  • Mangosorbet med safran og olivenolie99
  • Pocheret æble med fed creme fraiche99
  • Brombær med øllebrød99
  • Luft i luft i luft tiramisu99
  • Kokosflødekaramel med krystalliseret soja99
  • Karamelliseret brød med vaniljeiscreme139
  • Chokolademousse med kakaosorbet99
  • Chokoladetærte med hasselnødder og muskatnød99