Menu Bordbestilling Menu Book a table

Mad

  • Spinat let Stuvet med Grønkål og Salturt99
  • Bøgehatte med Grov Sennep99
  • Sølvløg Bagt med Ingefær, Lime, Tamari og Sesam99
  • Artiskok Braiseret med Kapers og Jalapeno99
  • Knoldselleri med Kondenseret Kærnemælk99
  • Østers med Citron og Ramsløgsfrø149
  • Rå Jomfruhummere med Yuzu og Hibiscus139
  • Råkost af Rosenkålsblade med Hummerklo og Pistacie129
  • Lameller af Avocado med let Saltet Caviar og Mandelolie199
  • Saltet og Grillet Laks med Harissa139

  • Sortkål med Spejlæg og Havesyre119
  • Ricotta Gnocchi med Enoki Svampe og Sort Peber139
  • Hummersuppe med Dampet Kejserhat139
  • Kartoffelmos med Taskekrabbe og Smørvalle159
  • Blæksprutter med Sorte Trompet Svampe189
  • Kammuslinger med Porre og Peberrod199
  • Hummerhale Råstegt med Rødbeder399
  • Pighvar med Fennikel Ravioli på Gruyere249
  • Sandart med Shiitaki Svampe og Engelsk Lakrids199
  • Torsk med Pastinak og Arabica199

  • Pocheret Æble med fed Creme Fraiche99
  • Saltbagt Ananas med Ananassorbet99
  • Mangosorbet med Safran og Olivenolie99
  • Luft i Luft i Luft Tiramisu99
  • Brombær med Øllebrød99
  • Kokosflødekaramel med Tørret Soja99
  • Chokolademousse med Kakaosorbet99
  • Chokoladetærte med Hasselnødder og Muskatnød99
  • Karamelliseret Brød med Vaniljeiscreme129
  • Oste fra nær og Fjern129