Menu Bordbestilling Menu Book a table

Mad

  • Spinat let stuvet med grønkål og salturt99
  • Sølvløg Bagt med Ingefær, Lime, Tamari og Sesam99
  • Knoldselleri med Kondenseret Kærnemælk99
  • Sortkål med Spejlæg og Havesyre99
  • Tartar af Jomfruhummere med Yuzu og Hibiscus129
  • Rosa Julesalat med Hummerklør og Sumak129
  • Lameller af avocado med let saltet caviar og mandelolie199
  • Saltet og grillet laks med harissa129
  • Rå Oksemørbrad og Stenbidderrogn og Piment d´Espelette139
  • Ungandebryst lufttørret med syltede kirsebær129

  • Kartoffelmos med taskekrabbe og smørvalle159
  • Rosenkål med Blæksprutter og Peberrod159
  • Kammuslinger med Arabica og Brunet Smør175
  • Grillet Hummerhale med Rødbeder og Blodappelsin399
  • Shiitaki Svampe Dampet med Sandartmousse179
  • Pighvar med fennikel ravioli på gruyere249
  • Kyllingevinger med Hvide Radiser og Hummersauce179
  • Lammehjerte med røde druer og skovsyre199
  • Sprøde Artiskokker med Pattegris og Sort Trøffel229
  • Peberbøf af Oksemørbrad med Ricotta Gnocchi299

  • Oste fra nær og fjern129
  • Saltbagt ananas med ananassorbet99
  • Mangosorbet med safran og olivenolie99
  • Pocheret æble med fed creme fraiche99
  • Brombær med øllebrød99
  • Luft i luft i luft tiramisu99
  • Kokosflødekaramel med soja99
  • Karamelliseret Brød med Vaniljeiscreme129
  • Chokolademousse med kakaosorbet99
  • Chokoladetærte med hasselnødder og muskatnød99