Posted on: 11. november 2022 Posted by: admin Comments: 0

Flødeboller har får mange, altid været en del af livet. Det har været det der blev serveret til børnefødselsdage, og andre festlige begivenheder. Gennem tiden har man også kunne få dem i luksus udgaver, men det har også altid være muligt at få fat i den gode gamle som du kender den.

Hvis du er helt vild med flødebolle og bare ikke kan få nok, kunne det måske være interresant at lære at lave dem selv?

Flødebollekursus

Flødebolleelskeren er nu så heldig, at der er flere steder rundt om i landet, hvor de er begyndt at afholde flødebollekursus. På kurserne vil du lære alt om hvordan man laver en flødebolle. Du starter med at få viden om, hvordan du bager den bedste bund. Derefter vil du lære at lave skummen, også med forskellige smage. Så skal chokoladen på, og her er tips til hvordan dette gøres nemmest, da det godt kan være lidt svært med temperering af chokoladen. Til sidst vil i pynte jeres flødeboller, så de lige får det sidste styling og smag med.

Se en liste over steder du kan komme på flødebollekursus her.

Hvem er det for?

Flødebollekurser er for alle. Det kan både være en ting du gør med kæresten, men også en familieting, hvor du kan tage dine børn med. Undervisningen foregår på et niveau, hvor alle kan være med. Så hvis du godt kunne tænke dig at lære det, eller kender en som helt sikker ville synes det var spændende, har du ingen undskyldning. I er garanteret nogle timer med sjov, læring, tips og selvfølgelig smagsprøver på de forskellige ting. Efter kurset får i det flødeboller med hjem, som i selv har lavet.

Hvis du synes det lyder som noget for dig, så tag at komem afsted på et kursus. Så har du helt sikkert noget du kan imponere dine gæster med, ved næste lejlighed.