Posted on: 7. marts 2022 Posted by: admin Comments: 0

Er du inviteret til en temafest eller ønsker ud blot at tage dine egne festlige begivenheder til et helt nyt niveau? Det kan også være at du skal til julefrokost, karneval eller fastelavn eller at du gerne vil have det helt perfekte outfit til den sidste skoledag? Uanset hvad der er gældende for dig, så skal du selvfølgelig have et festligt kostume til de festlige begivenheder.

Gør forskel på hverdag og fest og find det helt rette kostume der kan sætte prikken over i’et til en storartet dag, aften eller weekend. Du kan skabe dit helt eget kostume med det rette tilbehør, men du kan også købe et helt outfit og klæde dig ud som en drage, lagkage eller noget helt tredje. Det er kun fantasien der sætter grænser for muligheden af kostumer til fest. Gå på opdagelse og find den helt rette udklædning til dig, hvad end du er barn eller voksen. 

Gallafesten kan også prydes med smukke udklædninger 

Skal du til gallafest, maskebal eller en temafest der kræver lidt ekstra glamour, så kan du i den grad også finde det blandt det store udvalg af festlige kostumer. Der findes smukke og glamourøse kjoler og outfits til både store og små. Drag eventuelt ind i en helt anden tidsperiode og find flotte charleston kjoler eller tag den fulde eksklusive smoking på, med høj hat og butterfly hvis det hele lige skal have en tand ekstra. Glem ej tilbehøret som en fjerboa, halskæder og hårbånd med flotte detaljer og sørg for at du har både manchetter på skjorten og lommetørklæde eller en blomst i jakken og måske en guldring på fingeren. Hvad end for et look du er på udkig efter, så kan du finde det i galla afdelingen i kostumeshoppen. 

Ingen temafest skal være kedelig og grå 

Der er ikke noget så sjovt og festligt som en temafest. Her får du muligheden for at gå hele vejen, både når det komme til kostumer, oppyntning samt mad og drikke med et bestemt tema for øje. Det sætter gang i fantastiske snakke med folk du måske slet ikke kender, blot på grund af dit kostume. Der er her ingen grund til at holde sig tilbage, for det er lige præcis nu at den skal have hele armen. Lad ikke blot en klud fra gemmerne være det der sætter præg på den kommende temafest, men sørg for at du har udstyret i orden og køb kostumer, der er passende til temaet. 

Halloween er en uhyggelig, festlig begivenhed, der kræver særlige kostumer 

Er det en halloween fest der står i kalenderen, så skal du have det helt rette og skræmmende kostume. Du kan selv afgøre om det er dig der skal være den skræmmende eller om du skal skræmme andre ved at vise at du har været i kontakt med en af grassaterne. Der er i hvert fald alt hvad du skal bruge i kostume shoppen, hvad end du leder efter slangelignende linser, kunstigt blod eller uhyggelige masker.