Posted on: 10. januar 2022 Posted by: admin Comments: 0

Som årene går vælter det frem med diverse kostråd og slankekure, og man skal da også være rimeligt sovende hvis man ikke skal opdage alle de nye slankeeksperter der dukker op alle steder, på internettet de sociale medier, og Google. Alt fra kendis, realitedeltagere, sportudøvere til kokke, og andre tv personligheder som skriver deres egne kure, kostplaner og kogebøger som udgives både i papir form men også online. 

Jeg faldt f.eks over denne artikel den anden dag: 

Har du nogensinde kæmpet for at tabe dig?

Hvis ja, så er dette den perfekte mulighed for dig. Vi leder efter folk, der er seriøse med at tabe sig og ønsker at se resultater på blot et par uger. Du behøver ikke at være ekspert eller vide meget om ernæring – vi kan lære dig alt, hvad du behøver at vide! Det eneste, der skal til, er et lille engagement fra din side, og vi tager os af resten.

Keto diæten er blevet bevist igen og igen som en af ​​de mest effektive måder at tabe sig hurtigt på uden at skulle sulte dig selv eller følge komplicerede madplaner. Det er lige meget hvor gammel du er, hvilket køn du er, eller hvor din kropstype falder på spektret – hvis der nogensinde var lavet en kostplan for alle, ville det være det! Og med vores hjælp vil alle disse fordele være dine inden for blot et par korte uger! Så hvad siger du? Er du klar til forandring? Så klik her nu!

Klik her nu, før pladserne løber tør!

og på en anden hjemmeside fandt jeg denne: 

Er du træt af alle de forskellige diæter derude?

Vi har også været der. Det er derfor, vi skabte Keto, en enkel måde at tabe sig og føle sig godt tilpas på. Du behøver ikke bekymre dig om at tælle kalorier eller kulhydrater, fordi vores plan er baseret på rigtig mad, som du kan finde i din lokale købmand. Derudover kommer den med en app, der gør sporing let, så du kan holde dig på sporet hver dag.

Med Keto har det aldrig været nemmere at tabe sig! Alt du skal gøre er at følge disse tre trin… 1) Spis rigtig mad 2) Spor hvad du spiser 3) Hold dig ansvarlig ved at dele dine fremskridt med venner og familie via sociale medier eller e-maile dem ugentlige rapporter om dine fremskridt! Det er virkelig så enkelt! Og hvis det lyder som noget for dig, så klik her nu for at komme i gang i dag!

Klik her nu for mere information om, hvordan keto-diæten virker, og hvordan den kan hjælpe med at ændre dit liv for altid!

Der er ikke de rosende ord og tillokkende formuleringer man kan bruge, når man skal sælge sine produkter, og det kan da også være en jungle at finde rundt i hvilken plan man skal gå efter hvis man gerne vil tabe sig. 

Jeg savner måske at der bare var nogle gode kvalitets guides, tilgængelige uden at det koster en formue, selvom det er en helt anden kontekst, så kunne jeg godt tænke mig at man kunne finde nogle gode guides online gratis, som ikke forsøge at sælge noget, men som rent faktisk var til for at hjælpe. Det kunne f.eks være svarende til denne guide hvor man får hjælp til hvorfor man skal bruge en SEO ekspert: Hvorfor skal man bruge en SEO konsulent?