Posted on: 18. juli 2022 Posted by: admin Comments: 0

SUP-fiskeri bliver mere og mere populært, efterhånden som folk opdager, hvor sjovt det er at fiske fra et stand up paddle board. I dette blogindlæg vil vi diskutere det grundlæggende i SUP-fiskeri og give dig nogle tips, der kan hjælpe dig med at komme i gang.

Hvad er SUP?

SUP er en forkortelse for stand up paddle boarding. Stand up paddle boarding er en vandsport, hvor man står på et bræt og padler med et longboard. SUP-fiskeri er simpelthen det at fiske fra et stand up paddle board.

Hvorfor fiske fra en SUP?

Der er mange grunde til, at du måske ønsker at fiske fra en SUP. En af grundene er, at det giver dig et nyt perspektiv på fiskeri. Når du står på en SUP, har du et bedre udsyn over vandet og kan se fisk, som du måske ikke kan se fra kysten.

En anden grund til at fiske fra en SUP er, at det er god motion. At padle på en SUP kræver, at du bruger hele kroppen og kan give dig en god træning.

Endelig er det simpelthen sjovere at fiske fra en SUP! Det er en fantastisk måde at nyde naturen på og få noget frisk luft. Desuden er det en fantastisk måde at tilbringe tid sammen med venner eller familie på.

Hvad skal du bruge for at fiske fra en SUP?

Der er et par ting, du skal bruge, hvis du vil fiske fra en SUP. Den første er naturligvis et SUP-bræt. Du kan enten leje eller købe et SUP-bræt. Hvis du er nybegynder, anbefaler vi, at du lejer et board, så du kan prøve det af, inden du køber det.

Den anden ting, du vil har brug for er en fiskestang. Du kan bruge alle typer fiskestænger, men vi anbefaler, at du bruger en kortere stang, så den er nemmere at håndtere på en SUP.

Den tredje ting, du skal bruge, er en pagaj. Igen kan du bruge enhver type padle, men vi anbefaler at bruge en SUP-padle, fordi den er specielt designet til stand up paddle boarding.

Endelig skal du bruge noget madding og grej. Vi anbefaler, at du bruger levende agn, f.eks. orme eller elritser. Du kan også bruge lokkemad, hvis du foretrækker det.

Nu, hvor du ved, hvad du skal bruge for at fiske fra en SUP, så er der ingen undskyldninger for ikke at komme igang. Du kan se sjove øvelser på et SUP Board og læse mere generelt om SUP boards i en research.