Posted on: 18. december 2021 Posted by: admin Comments: 0

Hos langt de fleste låneudbydere har du mulighed for at indfri dit kviklån før tid, hvis du har mulighed for det. Og det kan være en rigtig god idé, hvis du på et tidspunkt får penge nok til at gøre det, da det kan ende med at spare dig for mange penge, for slet ikke at snakke om at det kan gøre dig langt hurtigere gældfri, hvis du drømmer om at være det. Du kan altid læse om muligheden for at betale et kviklån ud før tid i dine lånebetingelser hos din låneudbyder.

Nogle steder kan det være, at du skal betale et gebyr for at få lov til at betale lånet ud før tid. Men der er altså også kommet flere og flere låneudbydere, der giver dig mulighed for at betale dit kviklån ud før tid helt uden yderligere omkostninger. Du kan til enhver tid logge ind hos din låneudbyder og se, hvor mange penge du skylder på dit lån. Og derinde har du også mulighed for at læse mere om, hvordan du betaler lånet helt ud, hvis du gerne vil det. Ofte får du en indbetalingskort, som du kan bruge i din netbank til at betale lånet ud.

Der er flere fordele ved at betale et kviklån ud før tid. For det første bliver du hurtigere gældfri. Derudover kan du jo glæde dig over at spare en del penge i renter. Betaler du fx dit lån ud 10 måneder før den oprindelige planlagte tid, er det jo 10 måneder, hvor du ikke skal betale renter. Så det kan blive langt billigere for dig, hvis du har mulighed for at betale lånet ud før tid. Får du en pose penge mellem hænderne, er det derfor ofte en rigtig god idé at bruge pengene på at betale din gæld ud, da du i så fald slipper for at betale mange penge i renter.