Posted on: 9. maj 2022 Posted by: admin Comments: 0

Det er efterhånden ved at være mange år siden, at du har ville bruge noget tid på at finde ud af, hvilken vin du gerne vil drikke. Du har altid bare hevet en ned fra hylden der så spændende ud. Det er også helt okay, for at kunne smage forskel på vin ned til sidst detalje er altså ikke nemt. Men vi har for at gøre det lidt mere overskueligt for dig, samlet 2 gode vin sorter, du nemt kan hoppe ud i. Men Husk vin er ekstremt subjektivt. Det er ikke sikkert dine smagsløg er de samme som den næstes. Vi håber du vil læse med.

Bourgogne

Det her er klassisk. Fransk når det er bedst. Du kan få denne fantastiske vin fra området bourgogne både i hvid og rød. En stor tør vin på druen Chardonnay i hvid og PinotNoir i rød. Denne type vin lagres på store egetræs fad, hvilket giver den en udsøgt smag. Her kan man virkelig fornemme der er brugt lidt mere tid på den, en den man bare giver ned på netto hylden til 35 kroner. Laver man noget lækkert lyst kød, så fin endelig en bourgogne frem. Den passer helt fantastisk og giver en skøn kombination i munden.

Zinfandel

Zinfandel. Ofte fra de tyske eller amerikanske områder. Konkret Californien. Her får du virkelig bælle vin. Smage alle kan være med på. Så er man lidt kræsen, så er det måske zinfandelen man skal hoppe på. Dyb rød mørk farve, med ofte smage af brombær, generelt mørkebær og chokolade. Fløjs blød vin til alle der gerne vil prøve. Er man vild med zinfandel, er man også vil med primotivo. Dette er Italiens udgave af en fantastisk vin, som de fleste kan være med på. Vi håber denne artikel hjalp dig lidt på vej, i mod hvilken vin du kan drikke på en normal eller speciel aften.