Posted on: 13. maj 2022 Posted by: admin Comments: 0

Det er spændende at skulle have ny bil, men der er også rigtig mange ting at tænke over. Det er jo ikke lige noget, du gør hver uge, og derfor vil du naturligvis også gerne træffe det rigtige valg. Fordi der ofte arbejdes med relativt store beløb, når der er tale om at skulle have ny bil, er det også bare endnu en grund til at tænke over de mange valg.

Skal du have elbil?

Flere og flere danskere vælger at få en elbil, når de skal have ny bil. Markedet for elbiler er i konstant vækst, og med blik på hele debatten omkring klimaet, der kører som aldrig før, er der også meget, der tyder på, at elbiler er fremtiden.
Man kan da også se en klar udvikling i teknologien bag elbilerne, og bl.a. kan de efterhånden køre noget længere, ligesom ladestandere er meget nemmere tilgængelige – så måske er det nu, du skal have en elbil?

 

Skal du have en brugt bil?

Hvis det ikke betyder meget for dig, at andre før har kørt i bilen, og du samtidigt godt kunne tænke dig at spare nogle penge, kan du måske overveje at vælge en brugt bil – find f.eks. en brugt Fiat 500 her. 

Vil du købe eller lease?

Når du skal have ny bil, har du overordnet to muligheder – køb eller leasing. Der findes selvfølgelig forgreninger heraf, da der f.eks. findes forskellige former for leasing, men i grove træk, er det disse valg, du har. Hvis du vælger at købe, vil det som regel være fordi, du gerne vil beholde bilen i lang tid. Vælger du derimod at lease din nye bil, kan det være fordi, du er glad for at skifte bil lidt oftere end andre – og det har du bedre mulighed for med leasing.