Posted on: 23. marts 2022 Posted by: admin Comments: 0

Skal jeres virksomhed bruge en lokalitet, til afholdelse af kursus, som er ud over det sædvanlige, så skal I overveje at afholde kurset på Skrøbelev Gods.

Skrøbelev Gods ligger – kun 15 minutters kørsel fra Svendborg – på vidunderlige Langeland lige syd for Fyn og med broadgang er det nemt at komme til og fra øen.

Godset blev opført helt tilbage i 1669 og indretningen med antikke møbler, krystal lysekroner m.m. skaber en dejlig atmosfære og får netop dette kursusophold til at skille sig ud fra mange andre.

På Skrøbelev Gods forefindes mødelokaler i mange størrelser og med plads til 300 gæster er rammerne i den grad til at skabe et godt og inspirerende miljø, der giver gode betingelser for at afholde et kursusophold.

Og ting som moderne AV-udstyr og trådløst internet er naturligvis noget der følger med som en selvfølge.

Mulighed for frokost og middag

Udover et interessant kursus er det vigtigt at bespise deltagerne med god mad og her kan Skrøbelev Gods så sandelig levere.

Køkkenet har gennem årene fået masser af ros fra anmeldere og serverer mad der er inspireret af både det danske, nordiske og internationale køkken. Altid med udgangspunkt i sæsonens råvarer.

Er der tale om et dagsmøde, kan der arrangeres frokost for deltagerne, ligesom der kan serveres middag i fald mødet eller jeres kursus er af heldags eller flere dages varighed. Det aftaler I med godset.

Der kan toppes op med en god vinsmagning og/eller et interessant vinforedrag, for eksempel som aftenunderholdning.

Vinsmagning og -foredrag vil blive afholdt i godsets vidunderlige vinkælder, som udover vin også indeholder bl.a. kampestenspejs, smukke stengulve og lækre egetræsmøbler.

Sidst men ikke mindst kan der også arrangeres overnatning. Og endda i en af Skrøbelev Gods’ skønne suiter.

Skal I afholde kursus, så tjek Skrøbelev Gods ud. Det vil I ikke fortryde.