Posted on: 15. januar 2022 Posted by: admin Comments: 0

Før i tiden var det ganske almindeligt at kalde til fest på sammenskudsbasis. Det blev festen sandelig ikke mindre festlig af, så succesen blev gerne gentaget igen og igen. Én lavede hovedret, én kom med forret og én kom med desserten. Andre medbragte drikkevarer, blomster og alskens sager. Nogle sørgede for musik og hvis det var en ganske særlig begivenhed splejsede vi til en lejlighedssang. Ligesom det med sammenskudsgilde var en god idé, så var det med sangen osse altid et hit. Derfor kan det varmt anbefales, at se lidt på: festsangetaler.dk hvis du skulle have brug for hjælp til at skrive en personlig festsang.

 

Musik gør sjælen glad.

Ja, musik skal der til, hvis stemningen skal helt i top, det er der ingen tvivl om. Ingen fest uden musik. Bankospil måske eller bønnemøder, men ikke til fest, der er det absolut et must med lidt musik. Lige hvad det angår lever vi jo i en fantastisk tid. Man kan lave playlister eller ønskekoncerter så let som ingenting. Det er kun et spørgsmål om at have en god højttaler og en der har lidt teknisk know how så kører det, og det er da festligt. Hvis man lige får lyst til at høre John Mogensen så kan man det, eller Queen, eller Runrig eller hvad som helst.

 

Dans gør kroppen glad.

Når man nu har siddet og spist i flere timer, snakket og grinet og drukket lidt vino, så trænger kroppen da til at røre sig lidt, og så er der jo det med musikken igen. Bare hop ud i det. Byd nogen op til dans eller dans selv, rør dig til musikken, lav moves og hav en fest, som man siger. Det er jo det, det alt sammen går ud på. Fest og hyggeligt samvær med familie og venner.