Posted on: 20. december 2021 Posted by: admin Comments: 0

Mad og Monopolet er et blogunivers med base i Aalborg, som laver madopskrifter, anmelder køkkenredskaber og besøger restauranter. Universet er først og fremmest bygget op omkring opskrifterne, hvor medejer af Mad og Monopolet, Familiefaren, guider dig gennem 

klassikere i køkkenet til hverdag, højtider og fest. 

Få inspiration til julemenuen og den helt rigtige julevin

Som nævnt er bloggen fyldt med masser af inspiration til madlavningen. Lige rundt om hjørnet venter to af de største festmåltider, når vi fejrer jul og nytår med dertilhørende festivitas. 

Jul er en højtid, som er forbundet med mange traditioner for de fleste familier. Det gælder i sandhed også for julemaden! For mange er det et must, at servere gamle kendinge som flæskesteg, and og brunede kartofler. Her finder du alle de lækre opskrifter til julemaden, som med garanti giver dig inspiration til at sammensætte den helt rigtige menu. Du finder både de gode, gamle klassikere, men også opskrifter med et moderne pift.

Her kan du også få en oversigt over de forskellige vine, som Familiefaren anbefaler til det perfekte julemåltid.

Sammensæt en lækker nytårsmenu

Selvom der ikke er forbundet de helt samme traditioner omkring nytårsmaden, så er det ikke atypisk at vi mæsker os med laks, steg og champagne når den står på nytår.

Nytårsaften er efterhånden blevet synonym med ‘årets fest’ og derfor er der store forventninger fra omgivelserne, når der inviteres til nytårsfest. Alt lige fra bordpynt og fyrværkeri til maden bliver nøje vurderet og derfor har Familiefaren også samlet både klassikerne og mere moderne retter til din nytårsaften. Her finder du de lækre opskrifter og ideer til nytårsmaden.

Også her, får du selvfølgelig kyndig vejledning til valget af de helt rigtige vine. 

Blogunivers med masser af opskrifter

Som nævnt i indledningen, finder du også mange andre lækre opskrifter på Mad og Monopolet. Vi anbefaler at du går ind på siden og bruger søgefunktionen eller kigger nærmere under ‘opskrifter’.