Posted on: 10. maj 2022 Posted by: admin Comments: 0

Lørdag. Solen skinner og holdet er samlet til en masse god mad. Spørgsmålet går så på, hvor skal man tage hen. I er placeret i København, så mulighederne er rigtig mange. I samles alle sammen hjemme hos en af jer. I en får en lille en, og nu skal i videre til en god omgang brunch. Følg med i denne artikel hvis i vil have nogle goder ideer til hvor mange kan tage hen og spise fra alt fra morgenmad til aftensmad og snacks.

  1. Bageren

Ikke hvilken som helst bager, men den der hippe ude på Refshaleøen. Juno bakery. Et æld gammelt bageri der er ombygget i de nuværende år. Her er der virkelig noget stemning at hente. Og desuden fuldstændig fantastisk bagværk. En bolle med ost. Det virker ikke så overdådigt, men det spiller bare fuldstændig. Dertilhørende en god brygget kopkaffe. Morgensolen er over jer, og stemningen helt i top.

  1. frokost

Folk har forskellige smagsløg. Det ved alle, så selvfølgelig skal man have muligheden for at vælge lige det man har lyst til. Derfor har i vendt snuden på ”reffen”. Et kæmpe streetfood mekka. Find alt fra tacos, til snaskede burgere og andre delikatesser fra jordens verdenshjørner. Samtidig med god mad, så er der rigeligt med underholdning og steder, hvor man som gruppe kan nyde hinandens selskab. Slå jer ned i liggestolene eller tag et slag bordfodbold.

  1. Den helt fine

Jordnær. En af Danmarks absolut bedste spisesteder. En restaurant med 2 Michelin -stjerner og et team der brænder for at servere det bedste mad overhovedet muligt. Her får du retter der er gennemtænkt ned til sidste detalje. Det simple, møder det vanvittigt smagfulde. Her er er der fokus på æstetik og gode råvarer. Ikke kun god mad, men en oplevelse i sig selv. Jordnær skal prøves inden man siger farvel til denne verden. Aftenen sluttes med en tur i partybus, ind til en af købehavns fantastiske cocktail barer.