Posted on: 17. marts 2022 Posted by: admin Comments: 0

At vælge det rigtige linjefag er en af de vigtigste beslutninger, du vil træffe som kommende efterskoleelev. Der er mange forskellige fag at vælge imellem, og det kan være svært at beslutte, hvilket fag der er det rigtige for dig. I denne artikel vil vi tage et kig på 7 linjefag på efterskoler i Danmark, som du måske ikke har hørt om.

Fodbold

Fodbold er meget udbredt hos de danske efterskoler, og med god grund – det er meget sjovt! Fodbold er en god måde at holde sig i form og få nye venner på og du får også et godt fællesskab med alle andre, der dyrker fodbold som linjefag.

Ridning

Ridning er et populært valg for efterskoleelever, der ønsker at lære om dyr og om, hvordan man passer på dem. Ridning er også en god måde at forbedre din balance og koordination på.

Dans

Dans er en god måde at holde sig i form og have det sjovt på. Dans er et populært valg for efterskoleelever, og der er mange forskellige stilarter at vælge imellem – alt fra rytmisk dans til hip hop.

Musik

Musik er en fantastisk måde at udtrykke sig på og lære nye ting. Musik er også et fag, der er i høj kurs for efterskoleelever, og der er mange forskellige instrumenter at vælge imellem. Derudover kan man også vælge band som linjefag, som rummer alle instrumenter og måske også lidt mere fællesskab.

Skak

Skak er en god måde at forbedre dine problemløsningsevner på. Med skak som linjefag, kommer du til at deltage i mange forskellige turneringer, og du vil derfor få rig mulighed for at forbedre dine teknikker, hukommelse og kreativitet.

Kunst

Kunst er en fantastisk måde at udtrykke sig på og lære nye ting på. Du kan finde billedkunst, mediefag, keramik og meget mere som linjefag på de danske efterskoler – med andre ord; der er mange forskellige kunstformer at vælge mellem.

Sprog (dansk og/eller cambridge engelsk)

Dansk er det mest populære sprog på de danske efterskoler. Det skyldes nok, at det er et krav til de fleste videregående uddannelser. Men dansk fås også som linjefag, som er interessant for dig, der er den mere boglige type.

At lære et nyt sprog er en god måde at forbedre dine kommunikationsevner på. Sprog er et populært valg for efterskoleelever, og der er mange som vælger cambridge engelsk, da det åbner døre op for nye uddannelsesmuligheder efter endt efterskoleophold.