Posted on: 22. november 2022 Posted by: admin Comments: 0

Mange danskere vælger Ferie Grækenland, når de skal ud at rejse. Grækenland er også en fantastisk feriedestinationer med meget at byde på, så der findes noget for en hver smag. Så uanset om man drømmer om en ferie på en billedskøn sandstrand, oplevelser ved de antikke kulturskatte eller spændende bådudflugter på det krystalklare vand, så vil en ferie til Grækenland kunne opfylde denne drøm. Nedenfor kan læse om to af de vidunderlige feriedestinationer som Grækenland har at byde på. 

Kreta: smukke sandstrande og spændende kulturskatte

Den største ø i Grækenland er Kreta og her vil du kunne finde et hav af aktiviteter at tage dig til. På denne ø vil du kunne finde lange smukke sandstrande, hyggelige små byer og antikke bygninger. Nyder du at være i vandet vil du kunne tage på spændende snorkelturer rundt omkring den sydlige kyst på Kreta, hvor du finder nogle fantastiske badebugter. Derudover kan du besøge det 3.700 år gamle palads Knossos, som under bronzealderen bar den største by på Kreta og kan give dig et indblik i den minoiske kultur. Så uanset om du drømmer om en badeferie eller ønsker at blive klogere på øens kultur og historie, så vil et besøg på Kreta være en destination, der bestemt er besøget værd. 

Zakynthos: billedskøn natur og krystalklart vand

Drømmer du om at bruge din ferie på fantastiske strande som de kun ses på Instagram, så vil et smut til øen Zakynthos være den perfekte destination for dig. Her kan du finde lange lyse sandstrande med krystalklart blåt vand, hvor du kan bruger mange timer på at suge solens stråler til dig imens du køler ned i det salte vand. Derudover har øen masser af grøn natur som du kan nyde. Vil du gerne få en masse oplevelser på din ferie kan du fra øen tage på en bådtur ude i havet omkring Laganas, hvor du kan være heldig at se de truede havskildpadder Caretta caretta, som besøger øen om sommeren for at lægge æg. Derudover kan du sejle ud til det strandede skib, der har ligget på stranden i Smuglerbugten siden 1980, der er en af øens absolutte varetegn. Der er altså mange ting at tage sig til, hvis du besøger Zakynthos og øen er derfor bestemt værd at besøge.