Posted on: 11. april 2022 Posted by: admin Comments: 0

Katten skal aktiveres, og et kradsetræ kan være løsningen. Derudover kan katte godt lide at lære om deres område derhjemme. Udover det åbenlyse behov for en kats naturlige lyst til at aktivere, bruger katte også, som navnet antyder, et kradsetræ til at slibe/kradse deres kløer. Dette er din kats naturlige måde at holde sine kløer skarpe og klar til sin “næste jagt”.

Katte er utroligt kreative og kan hurtigt finde erstatninger til kradsetræ, du ikke har købt endnu. Din sofa, sækkestol, seng eller lignende kan hurtigt blive din kats selverklærede kradse. Det kan føre til tanken om, at huskatte ikke er særligt velkomne i hjemmet, når de hvirvlende kugler på sækkepuden er overalt i stuen, eller skummet på sofaen bliver synligt.

Så det kan være en rigtig god investering for din kat at give din kat et kradsetræ som dette!

Sådan vælger du det rigtige kradsetræ

At vælge det rigtige kradsetræ til din kat, dit hjem og din stil – kan være en endnu større opgave. Der er også et vigtigt element omkring din kat. Så du skal tænke grundigt over, hvad du tror, ​​din kat vil kunne lide.

Vil din kat have en kradsetræ fra gulv til loft, en kradsetræ eller en væghængt en, til en kat der hopper? Også spiller det selvfølgelig også ind, om du ønsker en model, der fylder meget i dit hjem, eller om det skal være en diskret lille model. Nogle vælger et fuldt kattemiljø, som selvfølgelig fylder en del af hjemmet, mens andre vælger et mindre setup, der kan flyttes rundt i hjemmet efter behov og indrettes.

Nogle katte behøver måske slet ikke en kradsestolpe, kun et stykke pap til at kradse/slibe.

Din kat kan også ændre præferencer i løbet af sin levetid på grund af faktorer som alder, miljø og mere.

Hvor skal kradsetræ placeres i hjemmet?

De fleste katte er født med et behov for at stå op og lære om deres territorium og omgivelser. Derfor ville den perfekte placering i hjemmet være midt i dens zone. Så er der mulighed for, at der skal placeres et kradsetræ mellem madskålen og kattebakken.

Placeringen skal også være tæt på, hvor du er hjemme. Den skal altså ikke stå i gangen eller bryggerset, hvor madskålen og kattebakken står. Har du spørgsmål om, hvor den skal placeres? En god placering er normalt i stuen.

Vi håber denne guide har hjulpet dig med at finde det helt rigtige kradsetræ til din kat.