Posted on: 1. oktober 2022 Posted by: admin Comments: 0

Hvis du er på udkig efter en luksuriøs spa-oplevelse, skal du ikke lede længere end til Europa. Kontinentet er hjemsted for nogle af verdens bedste spas, hvoraf mange ligger i smukke og fredfyldte omgivelser. Her er en liste over nogle af de mest luksuriøse spas i Europa!

Marienlyst strandhotel, Danmark

Dette strandhotel ligger i byen Helsingør, kun en kort køretur fra København. Spaen har en indendørs pool, sauna og tyrkisk bad samt en række behandlinger og terapier.

Grand Hotel Tremezzo, Italien

Grand Hotel Tremezzo ligger ved bredden af søen Como i Italien. Hotellet har en smuk udendørs pool med udsigt over søen og bjergene. Spaen tilbyder en række behandlinger, herunder massage, ansigtsbehandlinger og kropsindpakninger.

The Ritz-Carlton, Budapest

Dette luksushotel ligger i hjertet af Budapests historiske kvarter. Spaen har en indendørs pool, sauna og dampbad samt et udvalg af kropsbehandlinger.

Soneva Fushi Resort, Maldiverne

Dette luksusresort ligger på en eksklusiv ø på Maldiverne. Spaen har en udendørs pool, jacuzzi og dampbad samt et stort udvalg af velvære-behandlinger.

The Gleneagles Hotel, Skotland

Dette luksushotel ligger i det skotske højland. Spaen har en udendørs pool, jacuzzi og dampbad og mange andre forskellige begivenheder, såsom livemusik, vinsmagning, så man vil aldrig kede dig.

The Balmoral Hotel, Edinburgh

Dette luksushotel ligger i hjertet af Edinburgh. Her kan du forkæle dig selv og din krop med alt lige fra spa, massage, chokoladebad og meget andet.

Saltsjöbaden Ystad, Stockholm

Dette sted er lidt anderledes end de andre, fordi det har en udendørs spa ved havet. Det er perfekt at besøge hele året rundt, om vinteren kan du hygge dig i saunaen og derefter hoppe i det kolde vand.

Så, der har du nogle af de mest luksuriøse spas i Europa! Hvis du er på udkig efter et afslappende og luksuriøs spa-oplevelse, så er en af disse destinationer helt sikkert perfekt for dig. Find mere inspiration på Laternanordica.dk.