Posted on: 10. maj 2022 Posted by: admin Comments: 0

Den har fået hele armen i går. Armen og hofterne har været i gang. Det samme har dit alkoholindtag. Tømmermænd er lige rundt om hjørnet. Sulten træder ind og nu går kapracet i gang. Salt og fedt er vejen frem til at få det bedre. Spørgsmålet er dog hvad man skal spise. Vi har i denne artikel samlet en række Fast food som altid virker.

Burger

Den er blevet af en grund. Som årene går, er burgere blevet bedre og bedre. Skarpe kokke forbedrer deres opskrifter og giver folk mulighed for at smage.  En simpel cheeseburger er virkelig det rigtige valg. Ikke alt muligt underligt. Enkelt men godt, og ofte snasket! Det lige det man har brug for, til at komme tømmermændene i forkøbet. Og som altid, har burgere altid pomfritter ved siden af. Med dyppelse. Ekstra salt for at vende kredsløbet mod bedre dage.

Pizza

Om man er til pizza fra den lokale grillbar eller en af de finere, med rigtig gode råvarer. Så er det et sikkert valg til at redde sin søndag på langs. Der findes få mennesker der ikke kan lide pizza, og det skyldes også man kan få dem lige præcis som man vil. Klassik med peperoni og dressing. De unges valg. Eller nr. 10 med rucola og bresaola fra den italienske. Mums siger vi bare. Og det synes dine tømmermænd også. Men pas nu på. For man har altid større appetit end hvad man kan indeholde.

Indisk

Et lidt mere satset valg. Men Indisk mad har ofte lidt nogle andre smage at trække på. Her findes der dejlig mange eksotiske krydderier. Det kan godt være stærkt, men det er også virkelig læskende på sin egen måde. Klassisk butter chicken eller lam korma. Det er vinder retter. Har man ikke prøvet det før går man helt sikkert glip af noget.