Posted on: 29. juni 2022 Posted by: admin Comments: 0

Jeg sad derhjemme og gjorde klar til at tage på arbejde. Min alarm ringede 8 om morgenen. Jeg skulle møde på arbejde klokken 10. Jeg gik i gang med at tage tøj på og spise noget morgenmad. Så gik jeg ud for at børste mine tænder. Jeg skyndte mig ned til bilen. Jeg gad nemlig ikke at komme for sent. Jeg er kommet for sent alt for mange gange i denne uge, og jeg var bange for at min chef ville fyre mig. Kørende i min bil kan jeg se at der virkelig er trafik. Jeg var allerede bange for nu at jeg ville komme for sent. Jeg kunne se at trafikken virkelig gik langsomt og hvis det fortsatte sådan, ville jeg helt sikkert komme for sent på arbejde igen. Det kunne jeg ikke risikere, men der var ingen andre muglied for mig at nå hurtigere på arbejd. Det gik selvfølgelig som forventet. Jeg kom 20 minutter for sent. Jeg kunne se min chef var rasende på mig. Han kaldte mig ind på hans kontor. Der kom den sørgeligste nyhed. Han fyrede mig. Det ødelagde virkelig min dag. Jeg var trist resten af dagen. Jeg havde det dårligt hele ugen. Jeg havde brug for at finde et job så hurtigt som muligt. Det gik jeg så und på Dedikation.dk. De hjalp en med at finde job. Det var virkelig hvad jeg havde brug for. Der gik ikke længe og så blev jeg allerede kaldt til en jobsamtale som sælger. Det noget jeg allerede havde noget erfaring med. Jobsamtalen gik fantastisk. Jeg ville få en bedre løn her, og så var arbejdstimerne også bare bedre. Jeg elskede det helt vildt. Det bedste ved det var at ruten lå helt anderledes fra mit hjem, hvor der aldrig var trafik, så jeg skulle ikke være bange for at komme for sent.